Online Cv är framtiden

Cv mallen är en onlinetjänst för privatpersoner att skapa vackra och strukturerade cvn. Förutom att tillhandahålla Sveriges snyggaste cvn helt kostnadsfritt till dig så får du också en unik hemsida där ditt CV finns. Du väljer själv om du vill att ditt online CV ska vara tillgängligt för allmänheten eller inte. På så sätt kan låta arbetsgivare ta del av dina uppgifter när du är på jobbjakt och sedan plocka bort det från internet nät du inte söker jobb.

Det smarta är att du alltid vet vart du har ditt CV och du behöver aldrig leta efter det på en gammal dator eller i någon mail. Du loggar helt enkelt in på ditt konto och ändrar och uppdaterar dina uppgifter.

Vi vill att alla ska kunna ta del av ett snyggare cv samtidigt som vi vill att vår tjänst blir större och mer känd. Därför erbjuder vi alla personer ett kostnadsfritt konto där du kan välja vilken cv mall du vill, ladda upp bil, byta färg och göra andra anpassningar för att göra ditt cv så personligt som möjligt. Med gratiskontot som alltid kommer vara kostnadsfritt får du ett online CV som kommer imponera på vilken rekryterare eller arbetsgivare som helst. Vi hoppas att du kommer vara lika nöjd med tjänsten som vi är. Nedan hittar du alla våra cv mallar och om du klickar här kommer du till registreringen för ditt gratiskonto.

Klicka här för att se alla våra CV-mallar