Fem tips för att få Drömjobbet

Börjar det bli dags att byta jobb, har du hittat en intressant jobbannons? Kanske det är ditt drömjobb som du hittat men vet inte riktigt hur du ska få det? […]

Fem tips för att få Drömjobbet

Börjar det bli dags att byta jobb, har du hittat en intressant jobbannons? Kanske det är ditt drömjobb som du hittat men vet inte riktigt hur du ska få det? Vi ger dig fem tips för att gå före alla andra och bli anställd!

 1. Var kreativ:
  De flesta som söker ett jobb skriver ihop ett CV, skickar in det tillsammans med ett personligt brev och hoppas på att arbetsgivaren ska höra av sig. Om du inte gör som alla andra kommer du sticka ut. När du sticker ut blir du uppmärksammad och när du blir uppmärksammad kommer du till intervju. Vad kan du då göra för att sticka ut? Spela in en presentationsvideo som du laddar upp till Youtube och lägger in direkt i ditt Online Cv.
  Arbetsgivaren kan klicka direkt på videon och se din presentation direkt i videon! Du kommer sticka ut både på grund av att du söker jobb med ett online CV och för att du har en videopresentation. Det kan inte misslyckas.
 2. Lägg till ditt CV på LinkedIN och bli upptäckt:
  Alla har LinkedIN och har fyllt i sina tidigare jobb. Men de har inget riktigt CV där. Lägg till din Cv-länk på din LinkedIN profil och visa arbetsgivaren att du ligger i framkant för ny teknik. Du kommer bli upptäckt snabbare än du tror.
Dela artikeln
Innehållsförteckning
  Fler artiklar om: Anställning

  Skrivet av

  Thomas Gustafsson
  Thomas Gustafsson
  Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

  Prova vår professionella CV-byggare

  Fler artiklar som denna