Bästa cv mallen för dig som är arkitekt 2020 | cv-mallen.se
Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

CV mallar speciellt framtagna för dig som är arkitekt

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

CV mallar för arkitekter

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar ekonomiassistent

Ska du röra dig vidare i karriären som arkitekt och behöver ett CV som imponerar? Vi har tagit fram denna CV-mall tillsammans med rekryterare för att passa arkitektyrket. Mallen är minimalistiskt designad med färgade element för att bryta av de olika segmenten. Det finns väl tilltaget utrymme för att lyfta fram dina specialprojekt och certifieringar. Skapa ett konto gratis och använd CV-mallen.

Se också: Alla våra CV-mallar

Hur fungerar CV-mallen.se?

CV-mallen.se är en online tjänst för att underlätta det annars krångliga arbetet att skriva ett CV. Du fyller enkelt i ditt CV direkt på ditt konto och väljer den CV-mall som passar din personlighet bäst. Vårt avancerade system fyller automatiskt i din information direkt i ditt CV och ger ett perfekt resultat. Du behöver aldrig mer krångla med Word eller andra ord-redigeringsprogram för att försöka designa ett snyggt CV.
Som medlem får du ett online CV som finns tillgängligt på en egen hemsida. Du skickar länken till denna hemsida till arbetsgivaren när du söker jobb. Arbetsgivaren klickar på länken och öppnar ditt CV i sin webbläsare. Alla våra CV-mallar är mobilanpassade och ser lika bra ut i mobilen som på datorn. Detta gör att ditt CV alltid finns tillgängligt för arbetsgivaren oberoende om han är på kontoret eller tunnelbanan.

Läs även: Tips för att skriva ett perfekt CV

exempelbild för online cv byggare

Exempelbild på vår CV-byggare

Att tänka på när du ska söka jobb som arkitekt

  1. Ta bara med det absolut viktigaste i ditt CV för att hålla det kort. Sväva inte iväg och skriv långa beskrivningar för dina tidigare jobb. Arbetsgivaren vill snabbt kunna förstå vad dina kunskaper är och vad du lärt dig på dina tidigare arbetsplatser. Arbeta därför gärna med punktlistor för att göra ditt CV lättläst.
  2. Använd dig av ett personligt brev för att beskriva dig själv. Detta bifogar du med ditt CV.
  3. Anpassa ditt CV för varje jobb du söker. Arbetsgivaren har en förutbestämd bild av vad det är för person som ska anställas. Därför ska du försöka anpassa ditt CV så gott det går till dessa förutsättningar. Du hittar ofta bra information kring vad som krävs för att få jobbet om du läser jobbannonsen noggrant. Anpassa därefter ditt CV för att passa jobbannonsen.