Bästa cv mallen för dig som är ekonom 2021 | cv-mallen.se

Ladda...

Vänligen vänta, detta kan ta en stund

CV mallar speciellt framtagna för dig som är ekonom

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

CV mallar för ekonomer

Ladda ner med ett klick och bli kallad på fler intervjuer

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Christin, Rådgivare

Hittade till CV-mallen för 3 år sedan och jag använder det fortfarande varje gång jag ska söka en ny tjänst. Det är så smidigt att kunna skapa ett nytt CV med en knapptryckning.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Martin, Kock

”Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett”.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Anders, Analytiker

Skrev ihop mitt CV på 10 minuter och började söka jobb med mitt nedladdade CV. Det är verkligen enkelt att använda tjänsten och jag rekommenderar den varmt.

Ska du söka jobb inom ekonomi?

Ska du söka jobb inom ekonomi och behöver ett CV som passar har du hittat rätt. Vår CV-mall för ekonomi har utformats i sammanbete med rekryterare och designers för ge ett utseende och en struktur som passar för jobb inom ekonomi. Ekonomi är ett yrke som kräver noggrannhet och struktur. Detta har vi avspeglat i CV-mallen genom att hålla den överskådlig och enkel.

Fyll i din information och ditt CV är klart

För att underlätta, det annars tunga, arbetet med att skriva ett CV har vi skapat en enkel CV-byggare. Du fyller i din information på ditt konto och väljer CV-mall. Din information flyttas automatiskt in i CV:t vilket gör att du slipper krångla med design och formatering. Något som du annars hade behövt göra om du exempelvis skrev ditt CV i word. Du kan öppna ett konto och börja fylla i ditt CV.

Se även: Alla våra CV-mallar

Att tänka på när du ska söka jobb inom ekonomi

  1. Lägg alltid till en kort beskrivning under varje jobb i ditt CV. I beskrivningen förklarar du kortfattat dina viktigaste arbetsuppgifter och vad du lärt dig. Du kan använda en punklista för att göra texten mer överskådlig.
  2. Utbildning är viktigt men ta inte med din gymnasieutbildning om du har studerat vidare. Majoriteten av befolkningen har gått i gymnasiet vilket gör detta till en självklarhet. Arbetsgivaren vill veta vad som gör dig unik och gymnasiet gör inte det. Detta sparar även plats i ditt CV vilket är viktigt för att hålla det kort och lättläst.
  3. Lyft fram det som gör dig unik genom att lyfta fram kurser, specialprojekt eller certifieringar som du har genomfört. Exempel på specialprojekt kan vara något så enkelt som att du genomförde en förändring som underlättade en process och sparade tid för företaget. Det kan också vara ett projekt som ingick i din utbildning.
  4. Glöm inte bort att läsa igenom ditt CV minst 5 gånger vid olika tillfällen för att få en bra känsla för vad du skrivit och att du har en röd tråd i ditt CV samt att det inte finns några grammatiska fel.
  5. Anpassa alltid ditt CV efter jobbet du söker. Många tolkar detta som att man måste skriva ett helt nytt CV för varje jobb man söker vilket inte stämmer. Genomför små förändringar i dina olika jobb-beskrivnignar och i din karriärsammanfattning som gör att ditt CV avspeglar de viktigaste faktorerna i jobbannonsen för jobbet du söker.
  6. Skriv alltid ett personligt brev  som du skickar med din ansökan. Det personliga brevet ska inte vara särskilt långt. Håll det informativt och relevant till jobbet du söker. Beskriv din själv och varför du är den perfekt kandidaten. Har du aldrig skrivit ett personligt brev och behöver lite hjälp på traven kan du läsa mer om hur man skriver ett bra personligt brev här.

Läs även: Allt om hur du skriver ett personligt brev

300,000+

Registrerade medlemmar

27 dagar

Genomsnittlig tid till anställning

10232

Positiva omdömen

Vilka är fördelarna med vår CV byggare

Personligt brev byggare

Skriv ett personligt brev och använd samma mall som ditt CV.

20+ certifierade CV mallar

Skapa ett modernt och professionellt CV och personligt brev.

Online CV / CV hemsida

Ditt CV är en hemsida. Skicka det som en länk till arbetsgivaren.

Ladda ner ditt CV

Ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

Rättstavning

Vår CV byggare har inbyggd rättstavning så du inte behöver oroa dig för stavfel i ditt CV.

& Mycket mer

Sök jobb, personlighetstest och mycket mer på ditt konto.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

”Jag hittade en artikel om hur man skriver ett professionellt CV på CV-mallen.se. Sedan upptäckte jag CV byggaren som var otroligt enkelt att använda. Den är inte gratis, men jag antar att man inte kan få allt.”

Stephanie Fäldt