Bästa cv mallen för dig som är ingenjör 2021 | cv-mallen.se

Ladda...

Vänligen vänta, detta kan ta en stund

CV mallar speciellt framtagna för dig som är ingenjör

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

CV mallar för ingenjörer

Ladda ner med ett klick och bli kallad på fler intervjuer

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Christin, Rådgivare

Hittade till CV-mallen för 3 år sedan och jag använder det fortfarande varje gång jag ska söka en ny tjänst. Det är så smidigt att kunna skapa ett nytt CV med en knapptryckning.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Martin, Kock

”Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett”.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Anders, Analytiker

Skrev ihop mitt CV på 10 minuter och började söka jobb med mitt nedladdade CV. Det är verkligen enkelt att använda tjänsten och jag rekommenderar den varmt.

Ska du söka jobb som civilingenjör?

Är du nyexaminerad civilingenjör eller har du lång arbetslivserfarenhet? Det spelar ingen roll. Våra CV-mallar som är framtagna för att fungera för ingenjörer är designad tillsammans med rekryterare. Vi rekommenderar att du använder en mall dom är enkel och stilren med ett eget segment anpassat för att lyfta fram din spetskompetens. Vi vet att bild i ett CV kan vara kontroversiellt. Därför kan du själv välja om du vill ha det eller inte. Oberoende vilket du väljer så får du ett CV med ett professionellt utseende som du kan anpassa i färg och form för att passa din unika personlighet.

Se också: Alla våra CV-mallar

Fyll i din information och ditt CV är klart

Ett vanligt problem när man ska skriva sitt CV är att försöka anpassa de Word-mallar som finns för att passa all text man vill få in i dom. Detta har vi löst genom att skapa en användarvänlig CV-byggare där du enkelt fyller i informationen för ditt CV direkt på ditt konto. Vårt automatiserade system flyttar in all din information i ditt CV så du får ett perfekt resultat varje gång. Om du behöver ändra i ditt CV för att det ska passa ett speciellt jobb kan du enkelt flytta runt segment eller uppdatera din information.

Som medlem får du en egen hemsida med ditt online CV. Du kan enkelt söka ett jobb genom att skicka din unika CV-länk till arbetsgivaren. Arbetsgivaren behöver inte ladda ner någon fil lokalt på sin dator utan öppnar ditt online CV direkt i din webbläsare. Om du vill ladda ner ditt CV som en utskriftsvänlig PDF går det självklart också. Utöver ditt digitala CV får du också ett digitalt personligt brev så du kan skriva en utförlig ansökan när du söker jobbet.

Läs även: Tips för att skriva ett perfekt CV

Att tänka på när du ska söka jobb som ingenjör

  1. Försök att hålla ditt CV kort. Ingenjör är ett jobb med komplexa arbetsuppgifter men försök att bara beskriva dina viktigaste arbetsuppgifter i beskrivningen för varje jobb. Tänk på att arbetsgivaren har samma kompetens som du så försök att inte sväva ut för mycket i dina beskrivningar.
  2. Din utbildning är viktig men gymnasiet kan du utelämna. Som ingenjör har du studerat vidare och din gymnasieutbilning är inte något som kommer imponera på arbetsgivaren. Skriv därför inte ut den i ditt CV. Detta kommer spara viktig plats för andra viktigare saker.
  3. Ditt CV ska vara så lättläst och överskådligt som möjligt. Använd därför gärna punklistor för att göra ditt CV enklare att läsa. Detta sparar även plats i ditt CV.
  4. Skriv en kort sammanfattning om dig själv och din karriär. Ta upp anledningen till att du valt att gå den väg du valt att gå och vart du känner att du är påväg. Arbetsgivare gillar personer som har klara mål för vart dom vill.

300,000+

Registrerade medlemmar

27 dagar

Genomsnittlig tid till anställning

10232

Positiva omdömen

Vilka är fördelarna med vår CV byggare

Personligt brev byggare

Skriv ett personligt brev och använd samma mall som ditt CV.

20+ certifierade CV mallar

Skapa ett modernt och professionellt CV och personligt brev.

Online CV / CV hemsida

Ditt CV är en hemsida. Skicka det som en länk till arbetsgivaren.

Ladda ner ditt CV

Ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

Rättstavning

Vår CV byggare har inbyggd rättstavning så du inte behöver oroa dig för stavfel i ditt CV.

& Mycket mer

Sök jobb, personlighetstest och mycket mer på ditt konto.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

”Jag hittade en artikel om hur man skriver ett professionellt CV på CV-mallen.se. Sedan upptäckte jag CV byggaren som var otroligt enkelt att använda. Den är inte gratis, men jag antar att man inte kan få allt.”

Stephanie Fäldt