CV mallar speciellt framtagna för dig som är ingenjör - CV-mallen

CV mallar speciellt framtagna för dig som är ingenjör

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Tre stycken populära cv mallar för ingenjörer

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Spotify logo
Facebook logo
Ikea logo
Nike logo
SEB logo
Tesla logo

CV mallar för dig som är ingenjör

Fyll i ditt CV en gång och byt sedan mellan olika utseenden

”Varje intervju jag har gått på så får jag höra att mitt CV är väldigt snyggt. Det tycker jag är väldigt kul och en bidragande faktor till att jag blir kallad till intervju.”

Annika Josefsson

Vilka är fördelarna med vår CV byggare

Personligt brev byggare

Skriv ett personligt brev och använd samma mall som ditt CV.

Personligt brev ikon

20+ certifierade CV mallar

Skapa ett modernt och professionellt CV och personligt brev.

Certifierade cv mallar ikon

Online CV / CV hemsida

Ditt CV är en hemsida. Skicka det som en länk till arbetsgivaren.

Digitalt CV och personligt brev ikon

Ladda ner ditt CV

Ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

Ladda ner CV som PDF ikon

Rättstavning

Vår CV byggare har inbyggd rättstavning så du inte behöver oroa dig för stavfel i ditt CV.

Rättstavning ikon

& Mycket mer

Sök jobb, personlighetstest och mycket mer på ditt konto.

Mer ikon

Ska du söka jobb som ingenjör?

Är du nyexaminerad civilingenjör eller har du lång arbetslivserfarenhet? Det spelar ingen roll. Våra CV-mallar som är framtagna för att fungera för ingenjörer är designad tillsammans med rekryterare. Vi rekommenderar att du använder en mall dom är enkel och stilren med ett eget segment anpassat för att lyfta fram din spetskompetens. Vi vet att bild i ett CV kan vara kontroversiellt. Därför kan du själv välja om du vill ha det eller inte. Oberoende vilket du väljer så får du ett CV med ett professionellt utseende som du kan anpassa i färg och form för att passa din unika personlighet.

Se också: Alla våra CV-mallar

Fyll i din information och ditt CV är klart

Ett vanligt problem när man ska skriva sitt CV är att försöka anpassa de Word-mallar som finns för att passa all text man vill få in i dom. Detta har vi löst genom att skapa en användarvänlig CV-byggare där du enkelt fyller i informationen för ditt CV direkt på ditt konto. Vårt automatiserade system flyttar in all din information i ditt CV så du får ett perfekt resultat varje gång. Om du behöver ändra i ditt CV för att det ska passa ett speciellt jobb kan du enkelt flytta runt segment eller uppdatera din information.

Som medlem får du en egen hemsida med ditt online CV. Du kan enkelt söka ett jobb genom att skicka din unika CV-länk till arbetsgivaren. Arbetsgivaren behöver inte ladda ner någon fil lokalt på sin dator utan öppnar ditt online CV direkt i din webbläsare. Om du vill ladda ner ditt CV som en utskriftsvänlig PDF går det självklart också. Utöver ditt digitala CV får du också ett digitalt personligt brev så du kan skriva en utförlig ansökan när du söker jobbet.

Om du inte är i behov av ett digitalt CV och vill använda en lite mindre avancerad tjänst så kan vi rekommendera att du kollar in BuzzCV och deras CV-mallar

Läs även: Tips för att skriva ett perfekt CV

Att tänka på när du ska söka jobb som ingenjör

  1. Försök att hålla ditt CV kort. Ingenjör är ett jobb med komplexa arbetsuppgifter men försök att bara beskriva dina viktigaste arbetsuppgifter i beskrivningen för varje jobb. Tänk på att arbetsgivaren har samma kompetens som du så försök att inte sväva ut för mycket i dina beskrivningar.
  2. Din utbildning är viktig men gymnasiet kan du utelämna. Som ingenjör har du studerat vidare och din gymnasieutbilning är inte något som kommer imponera på arbetsgivaren. Skriv därför inte ut den i ditt CV. Detta kommer spara viktig plats för andra viktigare saker.
  3. Ditt CV ska vara så lättläst och överskådligt som möjligt. Använd därför gärna punklistor för att göra ditt CV enklare att läsa. Detta sparar även plats i ditt CV.
  4. Skriv en kort sammanfattning om dig själv och din karriär. Ta upp anledningen till att du valt att gå den väg du valt att gå och vart du känner att du är påväg. Arbetsgivare gillar personer som har klara mål för vart dom vill.

Se även: Mallar för personligt brev

Prova vår professionella CV byggare