Bästa cv mallen för dig som är it-tekniker 2020 | cv-mallen.se
Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

CV mallar speciellt framtagna för dig som är IT tekniker

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

CV mallar för dig som jobbar med IT

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar ekonomiassistent

Ska du söka ett IT jobb och letar efter en CV-mall som passar? Vi har tillsammans med framträdande rekryterare tagit fram CV-mallar som passar perfekt för IT jobbet. Det är viktigt att ditt CV är lättläst och har rätt struktur. Du slipper tänka på detta helt när du använder dig av vår tjänst då alla våra CV-mallar redan är färdigbyggda och du behöver bara fylla i informationen.

Fyll i din information och ditt CV är klart

Vi vet att det är i stort sett omöjligt att få till ett snyggt CV i Word eller något annat ord-redigeringsprogram. Därför har vi skapat en enkelt CV-byggare där du fyller i dina uppgifter direkt på ditt konto. Välj den CV-mall som du tycker passar bäst och din information flyttas automatiskt in i mallen. Du behöver inte ha några tidigare kunskaper om design eller hur man strukturerar ett CV. Allt är redan för inställt och klart så du bara behöver fokusera på innehållet i ditt CV och personliga brev.

exempelbild för online cv byggare

Exempelbild på vår CV-byggare

Ta dig gärna en titt på våra andar CV-mallar också. Kanske finns det någon annan som du tycker passar din personlighet bättre.

Att tänka på när du ska söka jobb inom IT

  1. Skriv en kort sammanställning av dina karriärmål så att rekryteraren får en bra bild om vad du kan och vart du vill utan att behöva läsa hela ditt CV.
  2. Om du har utbildat dig efter gymnasiet behöver du inte ta med din gymnasieutbildning. Gymnasiet har alla gått och är inte intressant för rekryteraren. Du sparar plats i ditt CV på detta sätt och håller det kort och informativt vilket är viktigt då rekryteraren bara ger ditt CV några sekunders uppmärksamhet när han letar bra kandidater.
  3. Det är viktigt att du lyfter fram dina specialkunskaper inom IT. Därför har vi ett eget segment för detta i ditt CV där du på ett, visuellt, enkelt sätt kan visa din kunskapsnivå för rekryteraren.
  4. Dina tidigare jobb är viktiga men försök att hålla dig kort. Rekryterare inom IT är oftast experter inom området och behöver ingen utförlig förklaring kring vad du gjort. Håll dig till fackspråket och håll dig kort, använd gärna en punktlista för att göra texten lättläst.