CV mallar Personligt brev PersonlighetstestSök jobb Blogg Priser Logga in Registrering Andra länder CV-mallen Norge CV-mallen Finland
CV-student
CV-doktor CV-chef CV-utbytesstudent

CV mallar speciellt framtagna för dig som är jurist

Skapa ett professionellt CV på några minuter

Skapa ditt nya CV Över 300 000 registrerade användare använder tjänsten

CV mallar för dig som arbetar med jurist

Fyll i ditt CV en gång och byt sedan mellan olika utseenden

Våra medlemmar har blivit anställda av de största företagen i Sverige

logo-hm logo-nordea logo-volvo logo-kicks logo-seb

Registrerade medlemmar

300 000+

Genomsnittlig tid till anställning

27 dagar

Positiva omdömen

9599
Vår CV-mall för jurister är speciellt framtagen i samarbete med ledande rekryterare. Juridik är ett jobb inom ett expertisområde där analys, problemlösning och struktur är viktigt. Detta avspeglar vi i CV-mallen som är enkelt strukturerad utan onödig design eller information. Rekryteraren kommer få en bra bild av vem du är på några sekunder. Vi har dedikerat ett segment i CV-mallen till specialprojekt där du kan lyfta fram case som du jobbat med.

Fyll i din information och ditt CV är klart

För att underlätta arbete med att skriva ditt CV har vi skapat den enkel men avancerad CV-byggare där du fyller i dina uppgifter. Vår tjänst fyller automatiskt i din CV-mall så du får ett felfritt resultat på ditt slutgiltiga CV. Du behöver inte lägga ner dyrbar tid på att lära dig hur man strukturerar ett CV eller designen. Välj bara den CV-mall som passar din personlighet bäst och du är klar. För dig som skriver CV för första gången och behöver hjälp att komma igång erbjuder vi dig möjligheten att läsa välskrivna CV:n som du kan ta inspiration från. Börja med att öppna ett kostnadsfritt baskonto och kom igång.exempelbild för online cv byggareExempelbild på vår CV-byggare

Att tänka på när du ska söka jobb som jurist

  1. Anpassa informationen i ditt CV för att passa de  juristjobb du söker. Arbetsgivaren letar efter en person med speciella kunskaper speciellt anpassade för deras arbetsplats. Därför kan du inte använda ett standardiserat CV för alla jobb du söker. Du kan skapa flera olika versioner av ditt CV med vår CV-byggare och på så sätt enkelt ändra och anpassa varje version för varje enskilt jobb.
  2. Ditt CV är en sammanfattning av din professionella karriär. Håll det därför kort och gör inga utförliga beskrivningar av varesig jobbet eller om dig själv. En mer utförlig beskrivning av dig som person och varför du är perfekt för jobbet ska du ha i ditt personliga brev.
  3. Juristyrket är ett arbetsområde som ställer höga krav på dig som person. Seriositet är viktigt och därför bör du rensa upp dina sociala medier från oseriösa bilder. Glöm inte att rensa upp bland de sidor som du gillar på Facebook. Ta bort alla sidor som kan ger arbetsgivaren en anledning att få en allt annat än bra åsikt om dig.
Behöver du skriva CV? Prova vår användarvänliga CV-byggare Prova CV-mallen.se