Bästa cv mallen för dig som är jurist 2021 | cv-mallen.se

Ladda...

Vänligen vänta, detta kan ta en stund

CV mallar speciellt framtagna för dig som är jurist

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

CV mallar för jurister

Ladda ner med ett klick och bli kallad på fler intervjuer

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Christin, Rådgivare

Hittade till CV-mallen för 3 år sedan och jag använder det fortfarande varje gång jag ska söka en ny tjänst. Det är så smidigt att kunna skapa ett nytt CV med en knapptryckning.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Martin, Kock

”Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett”.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Anders, Analytiker

Skrev ihop mitt CV på 10 minuter och började söka jobb med mitt nedladdade CV. Det är verkligen enkelt att använda tjänsten och jag rekommenderar den varmt.

Ska du söka jobb som jurist?

Våra CV-mallar passar perfekt för jurister är speciellt framtagen i samarbete med ledande rekryterare. Juridik är ett jobb inom ett expertisområde där analys, problemlösning och struktur är viktigt. Detta avspeglar vi i våra CV-mallar som har ett enkelt och strukturerat utseende utan onödig design eller information. Rekryteraren kommer få en bra bild av vem du är på några sekunder. Vi har dedikerade segment i CV-mallarna för specialprojekt där du kan lyfta fram case som du jobbat med.

Fyll i din information och ditt CV är klart

För att underlätta arbete med att skriva ditt CV har vi skapat den enkel men avancerad CV-byggare där du fyller i dina uppgifter. Vår tjänst fyller automatiskt i din CV-mall så du får ett felfritt resultat på ditt slutgiltiga CV. Du behöver inte lägga ner dyrbar tid på att lära dig hur man strukturerar ett CV eller designen. Välj bara den CV-mall som passar din personlighet bäst och du är klar. För dig som skriver CV för första gången och behöver hjälp att komma igång erbjuder vi dig möjligheten att läsa välskrivna CV:n som du kan ta inspiration från. Börja med att öppna ett kostnadsfritt baskonto och kom igång.

Att tänka på när du ska söka jobb som jurist

  1. Anpassa informationen i ditt CV för att passa de  juristjobb du söker. Arbetsgivaren letar efter en person med speciella kunskaper speciellt anpassade för deras arbetsplats. Därför kan du inte använda ett standardiserat CV för alla jobb du söker. Du kan skapa flera olika versioner av ditt CV med vår CV-byggare och på så sätt enkelt ändra och anpassa varje version för varje enskilt jobb.
  2. Ditt CV är en sammanfattning av din professionella karriär. Håll det därför kort och gör inga utförliga beskrivningar av varesig jobbet eller om dig själv. En mer utförlig beskrivning av dig som person och varför du är perfekt för jobbet ska du ha i ditt personliga brev.
  3. Juristyrket är ett arbetsområde som ställer höga krav på dig som person. Seriositet är viktigt och därför bör du rensa upp dina sociala medier från oseriösa bilder. Glöm inte att rensa upp bland de sidor som du gillar på Facebook. Ta bort alla sidor som kan ger arbetsgivaren en anledning att få en allt annat än bra åsikt om dig.

300,000+

Registrerade medlemmar

27 dagar

Genomsnittlig tid till anställning

10232

Positiva omdömen

Vilka är fördelarna med vår CV byggare

Personligt brev byggare

Skriv ett personligt brev och använd samma mall som ditt CV.

20+ certifierade CV mallar

Skapa ett modernt och professionellt CV och personligt brev.

Online CV / CV hemsida

Ditt CV är en hemsida. Skicka det som en länk till arbetsgivaren.

Ladda ner ditt CV

Ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

Rättstavning

Vår CV byggare har inbyggd rättstavning så du inte behöver oroa dig för stavfel i ditt CV.

& Mycket mer

Sök jobb, personlighetstest och mycket mer på ditt konto.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

”Jag hittade en artikel om hur man skriver ett professionellt CV på CV-mallen.se. Sedan upptäckte jag CV byggaren som var otroligt enkelt att använda. Den är inte gratis, men jag antar att man inte kan få allt.”

Stephanie Fäldt