CV mallar speciellt framtagna för dig som är jurist - CV-mallen

CV mallar speciellt framtagna för dig som är jurist

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

CV mallar som passar för jurister

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Spotify logo
Facebook logo
Ikea logo
Nike logo
SEB logo
Tesla logo

CV mallar för dig som är jurist

Fyll i ditt CV en gång och byt sedan mellan olika utseenden

”Varje intervju jag har gått på så får jag höra att mitt CV är väldigt snyggt. Det tycker jag är väldigt kul och en bidragande faktor till att jag blir kallad till intervju.”

Annika Josefsson

Vilka är fördelarna med vår CV byggare

Personliga brev mallar

Skriv ett personligt brev och använd samma mall som ditt CV.

Personligt brev ikon

20+ certifierade CV mallar

Skapa ett modernt och professionellt CV och personligt brev.

Certifierade cv mallar ikon

Online CV / CV hemsida

Ditt CV är en hemsida. Skicka det som en länk till arbetsgivaren.

Digitalt CV och personligt brev ikon

Ladda ner ditt CV

Ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

Ladda ner CV som PDF ikon

Rättstavning

Vår CV byggare har inbyggd rättstavning så du inte behöver oroa dig för stavfel i ditt CV.

Rättstavning ikon

& Mycket mer

Sök jobb, personlighetstest och mycket mer på ditt konto.

Mer ikon

Ska du söka jobb som jurist?

Våra CV-mallar passar perfekt för jurister är speciellt framtagen i samarbete med ledande rekryterare. Juridik är ett jobb inom ett expertisområde där analys, problemlösning och struktur är viktigt. Detta avspeglar vi i våra CV-mallar som har ett enkelt och strukturerat utseende utan onödig design eller information. Rekryteraren kommer få en bra bild av vem du är på några sekunder. Vi har dedikerade segment i CV-mallarna för specialprojekt där du kan lyfta fram case som du jobbat med.

Fyll i din information och ditt CV är klart

För att underlätta arbete med att skriva ditt CV har vi skapat den enkel men avancerad CV-byggare där du fyller i dina uppgifter. Vår tjänst fyller automatiskt i din CV-mall så du får ett felfritt resultat på ditt slutgiltiga CV. Du behöver inte lägga ner dyrbar tid på att lära dig hur man strukturerar ett CV eller designen. Välj bara den CV-mall som passar din personlighet bäst och du är klar. För dig som skriver CV för första gången och behöver hjälp att komma igång erbjuder vi dig möjligheten att läsa välskrivna CV:n som du kan ta inspiration från. Börja med att öppna ett kostnadsfritt baskonto och kom igång.

Att tänka på när du ska söka jobb som jurist

  1. Anpassa informationen i ditt CV för att passa de  juristjobb du söker. Arbetsgivaren letar efter en person med speciella kunskaper speciellt anpassade för deras arbetsplats. Därför kan du inte använda ett standardiserat CV för alla jobb du söker. Du kan skapa flera olika versioner av ditt CV med vår CV-byggare och på så sätt enkelt ändra och anpassa varje version för varje enskilt jobb.
  2. Ditt CV är en sammanfattning av din professionella karriär. Håll det därför kort och gör inga utförliga beskrivningar av varesig jobbet eller om dig själv. En mer utförlig beskrivning av dig som person och varför du är perfekt för jobbet ska du ha i ditt personliga brev.
  3. Juristyrket är ett arbetsområde som ställer höga krav på dig som person. Seriositet är viktigt och därför bör du rensa upp dina sociala medier från oseriösa bilder. Glöm inte att rensa upp bland de sidor som du gillar på Facebook. Ta bort alla sidor som kan ger arbetsgivaren en anledning att få en allt annat än bra åsikt om dig.

Behöver du skriva ditt CV engelska eller något annat språk så kan vi rekommendera att du testar BuzzCV som är en CV byggare där du kan välja olika språk på ditt CV. De erbjuder också ett stort utbud av CV-mallar och andra kringtjänster.

Prova vår professionella CV byggare