Bästa cv mallen för dig som är jurist 2020 | cv-mallen.se
Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

CV mallar speciellt framtagna för dig som är jurist

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

CV mallar för jurister

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar ekonomiassistent

Vår CV-mall för jurister är speciellt framtagen i samarbete med ledande rekryterare. Juridik är ett jobb inom ett expertisområde där analys, problemlösning och struktur är viktigt. Detta avspeglar vi i CV-mallen som är enkelt strukturerad utan onödig design eller information. Rekryteraren kommer få en bra bild av vem du är på några sekunder. Vi har dedikerat ett segment i CV-mallen till specialprojekt där du kan lyfta fram case som du jobbat med.

Fyll i din information och ditt CV är klart

För att underlätta arbete med att skriva ditt CV har vi skapat den enkel men avancerad CV-byggare där du fyller i dina uppgifter. Vår tjänst fyller automatiskt i din CV-mall så du får ett felfritt resultat på ditt slutgiltiga CV. Du behöver inte lägga ner dyrbar tid på att lära dig hur man strukturerar ett CV eller designen. Välj bara den CV-mall som passar din personlighet bäst och du är klar. För dig som skriver CV för första gången och behöver hjälp att komma igång erbjuder vi dig möjligheten att läsa välskrivna CV:n som du kan ta inspiration från. Börja med att öppna ett kostnadsfritt baskonto och kom igång.

exempelbild för online cv byggare

Exempelbild på vår CV-byggare

Att tänka på när du ska söka jobb som jurist

  1. Anpassa informationen i ditt CV för att passa de  juristjobb du söker. Arbetsgivaren letar efter en person med speciella kunskaper speciellt anpassade för deras arbetsplats. Därför kan du inte använda ett standardiserat CV för alla jobb du söker. Du kan skapa flera olika versioner av ditt CV med vår CV-byggare och på så sätt enkelt ändra och anpassa varje version för varje enskilt jobb.
  2. Ditt CV är en sammanfattning av din professionella karriär. Håll det därför kort och gör inga utförliga beskrivningar av varesig jobbet eller om dig själv. En mer utförlig beskrivning av dig som person och varför du är perfekt för jobbet ska du ha i ditt personliga brev.
  3. Juristyrket är ett arbetsområde som ställer höga krav på dig som person. Seriositet är viktigt och därför bör du rensa upp dina sociala medier från oseriösa bilder. Glöm inte att rensa upp bland de sidor som du gillar på Facebook. Ta bort alla sidor som kan ger arbetsgivaren en anledning att få en allt annat än bra åsikt om dig.