Bästa cv mallen för dig som är psykolog 2020 | cv-mallen.se
Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

CV mallar speciellt framtagna för dig som är psykolog

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

CV mallar för psykologer

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar ekonomiassistent

Ska du söka jobb inom psykologi och behöver en CV-mall som passar? Vi har, tillsammans med framstående rekryterare, tagit fram en CV-mall utformad för dig som ska söka jobb som psykolog. Strukturen i mallen är förutbestämd och underlättar för dig som snabbt vill komma igång med ditt CV skrivande. Du kan anpassa färgen och typsnittet i CV-mallen för att den ska passa din personlighet bättre.

Fyll i din information och ditt CV är klart

Ett tidskrävande problem när du ska skriva CV är att försöka skapa ett utseende på ditt CV som är tillfredställande. För att underlätta för dig har vi skapat en avancerad men användarvänlig CV-byggare där du enkelt fyller i ditt CV direkt på ditt konto hos oss. Du väljer den CV-mall som passar dig som psykolog bäst och vår tjänst fyller automatiskt i informationen direkt i din CV-mall. Som medlem får du en egen hemsida med ditt digitala CV. Detta är framtiden för hur man söker jobb då ingen rekryterare är intresserad av att behöva ladda ner filer lokalt på sin dator eller mobiltelefon. Du öppnar enkelt ett kostnadsfritt baskonto och kommer igång med ditt CV skrivande redan idag.

exempelbild för online cv byggare

Exempelbild på vår CV-byggare

Att tänka på när du ska söka jobb som psykolog

  1. Håll ditt CV kort och lätt överskådligt. En rekryterare eller arbetsgivare ger i snitt varje CV 30 sekunders uppmärksamhet och ska på den tiden lyckas fånga upp dina viktigaste kunskaper. Försök därför att ta bort all text som inte är relevant för jobbet du söker.
  2. Anpassa ditt CV för varje jobb du söker så ökar du dina chanser att bli kallad på intervju. Arbetsgivaren har en bild av vad det är för person han söker och det går oftast att se i jobbannonsen. Läs därför igenom annonsen noggrant och försök hitta nyckelfaktorer som efterfrågas. Därefter anpassar du beskrivningen av dina tidigare jobb för att passa mot de faktorerna.
  3. Bifoga alltid ett personligt brev med din ansökan. Ditt CV ska enbart ge en snabb bild av dig och din professionella karriär. Det är i ditt personliga brev som du kan beskriva vem du är mer utförligt. Försök att hålla ditt personliga brev till högst en halv sida och beskriv dig själv på ett sätt som matchar de faktorer som du hittade i jobbannonsen. Här kan du läsa mer om hur du skriver ett personligt brev.