Bästa cv mallen för dig som är psykolog 2021 | cv-mallen.se

Ladda...

Vänligen vänta, detta kan ta en stund

CV mallar speciellt framtagna för dig som är psykolog

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

CV mallar för psykologer

Ladda ner med ett klick och bli kallad på fler intervjuer

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Christin, Rådgivare

Hittade till CV-mallen för 3 år sedan och jag använder det fortfarande varje gång jag ska söka en ny tjänst. Det är så smidigt att kunna skapa ett nytt CV med en knapptryckning.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Martin, Kock

”Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett”.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Anders, Analytiker

Skrev ihop mitt CV på 10 minuter och började söka jobb med mitt nedladdade CV. Det är verkligen enkelt att använda tjänsten och jag rekommenderar den varmt.

Ska du söka jobb som psykolog?

Ska du söka jobb inom psykologi och behöver en CV-mall som passar? Vi har, tillsammans med framstående rekryterare, tagit fram CV-mallar utformad för dig som ska söka jobb som psykolog. Strukturen i mallarna är förutbestämd och underlättar för dig som snabbt vill komma igång med ditt CV skrivande. Du kan anpassa färgen och typsnittet i CV-mallarna för att de ska passa din personlighet bättre.

Fyll i din information och ditt CV är klart

Ett tidskrävande problem när du ska skriva CV är att försöka skapa ett utseende på ditt CV som är tillfredställande. För att underlätta för dig har vi skapat en avancerad men användarvänlig CV-byggare där du enkelt fyller i ditt CV direkt på ditt konto hos oss. Du väljer den CV-mall som passar dig som psykolog bäst och vår tjänst fyller automatiskt i informationen direkt i din CV-mall. Som medlem får du en egen hemsida med ditt digitala CV. Detta är framtiden för hur man söker jobb då ingen rekryterare är intresserad av att behöva ladda ner filer lokalt på sin dator eller mobiltelefon. Du öppnar enkelt ett kostnadsfritt baskonto och kommer igång med ditt CV skrivande redan idag.

Att tänka på när du ska söka jobb som psykolog

  1. Håll ditt CV kort och lätt överskådligt. En rekryterare eller arbetsgivare ger i snitt varje CV 30 sekunders uppmärksamhet och ska på den tiden lyckas fånga upp dina viktigaste kunskaper. Försök därför att ta bort all text som inte är relevant för jobbet du söker.
  2. Anpassa ditt CV för varje jobb du söker så ökar du dina chanser att bli kallad på intervju. Arbetsgivaren har en bild av vad det är för person han söker och det går oftast att se i jobbannonsen. Läs därför igenom annonsen noggrant och försök hitta nyckelfaktorer som efterfrågas. Därefter anpassar du beskrivningen av dina tidigare jobb för att passa mot de faktorerna.
  3. Bifoga alltid ett personligt brev med din ansökan. Ditt CV ska enbart ge en snabb bild av dig och din professionella karriär. Det är i ditt personliga brev som du kan beskriva vem du är mer utförligt. Försök att hålla ditt personliga brev till högst en halv sida och beskriv dig själv på ett sätt som matchar de faktorer som du hittade i jobbannonsen. Här kan du läsa mer om hur du skriver ett personligt brev.

300,000+

Registrerade medlemmar

27 dagar

Genomsnittlig tid till anställning

10232

Positiva omdömen

Vilka är fördelarna med vår CV byggare

Personligt brev byggare

Skriv ett personligt brev och använd samma mall som ditt CV.

20+ certifierade CV mallar

Skapa ett modernt och professionellt CV och personligt brev.

Online CV / CV hemsida

Ditt CV är en hemsida. Skicka det som en länk till arbetsgivaren.

Ladda ner ditt CV

Ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

Rättstavning

Vår CV byggare har inbyggd rättstavning så du inte behöver oroa dig för stavfel i ditt CV.

& Mycket mer

Sök jobb, personlighetstest och mycket mer på ditt konto.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

”Jag hittade en artikel om hur man skriver ett professionellt CV på CV-mallen.se. Sedan upptäckte jag CV byggaren som var otroligt enkelt att använda. Den är inte gratis, men jag antar att man inte kan få allt.”

Stephanie Fäldt