Bästa cv mallen för dig som är rekryterare 2020 | cv-mallen.se
Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

CV mallar speciellt framtagna för dig som är rekryterare

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

CV mallar för rekryterare

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar ekonomiassistent

Ska du söka jobb som rekryterare och vill ha ett CV som får dig att sticka ut? Vår CV-mall är speciellt framtagen tillsammans med rekryterare för rekryterare. Mallen är lättläst och ger rekryteraren en snabb och tydlig bild av vem du är. Med vår unika struktur lyfter du fram dina styrkor och kunskaper på ett sätt som gör att rekryteraren snabbt får en klar bild om vem du är.

Se också: Alla våra CV-mallar

Fyll i din information och ditt CV är klart

Med vår unika CV-byggare fyller du enkelt i ditt CV på ditt konto. Med vår onlinetjänst har du alltid har tillgång till ditt CV vart du än befinner dig. Du kan enkelt logga in på ditt konto och uppdatera och ändra i ditt CV. Som medlem får du en egen hemsida med ditt digitala CV. Detta är framtiden för hur man söker jobb. Du skickar din unika länk till ditt online CV till rekryteraren som kan öppna ditt CV direkt i sin webbläsare. Eftersom ditt CV inte kräver att man ska ladda ner någon fil lokalt kommer rekryteraren åt ditt CV på sin telefon, läsplatta eller dator vart han än befinner sig.
Vill du ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF kan du självklart göra det också.

Se även vår alternativa CV-mall för rekryterare: CV-mall rekryterare version 2 Läs även: Tips för att skriva ett perfekt CV

exempelbild för online cv byggare

Exempelbild på vår CV-byggare

Att tänka på när du ska söka jobb som rekryterare

  1. Rekryterare älskar korta CV:n. Håll därför ditt CV så kort som möjlig och försök att inte sväva iväg i beskrivningen av dina tidigare arbetslivserfarenheter. Håll dig till max 50 ord och använd gärna punklistor för att lista dina viktigaste arbetsuppgifter.
  2. Ditt CV är till för att skapa ett intresse hos arbetsgivaren utifrån din tidigare arbetslivserfarenhet. Håll därför långa beskrivningar om dig själv och din person utanför ditt CV. Bifoga ett personligt brev där du beskriver varför du brinner för rekrytering och varför du är så bra på det.
  3. Rensa upp och uppdatera dina sociala profiler. Innan du blir kallad till intervju kommer rekryteraren kolla upp dig på Facebook och Linkedin. Uppdatera därför din Linkedin för att matcha ditt CV och ta bort alla bilder på din Facebook som kan ge en oseriös bild av dig. Passa även på att byta till en ny profilbild som avspeglar din professionalism.