Ska du söka jobb som snickare och behöver en CV-mall som passar jobbet? Vi har utformat en CV-mall unikt anpassad för dig som snickare. Den är framtagen i samarbete med rekryterare och har allt du behöver för att visa på dina kunskaper.

Den passar både dig som har erfarenhet från yrket och dig som ska söka till att bli lärling och inte har någon större tidigare kunskap.

Se också: Alla våra CV-mallar

Fyll i din information och ditt CV är klart

För att underlätta CV skrivandet för dig har vi skapat en digital CV-byggare. Bli medlem gratis och fyll enkelt ditt uppgifterna i ditt CV direkt på ditt konto. Vår tjänst flyttar automatiskt in all information i din CV-mall. Du behöver inte krångla med att försöka skapa design eller struktur i ett Word-dokument. Du behöver inte ha någon teknisk kunskap för att använda CV-byggaren. Som medlem får du också en unik hemsida med ditt digitala CV. När du söker jobb skickar du länken till din hemsida till arbetsgivaren som kan öppna ditt CV direkt i webbläsaren. Vill du hellre ladda ner ditt CV och skriva ut det eller skicka det som fil kan du göra det också.

Läs även: Tips för att skriva ett perfekt CV

exempelbild för online cv byggareExempelbild på vår CV-byggare

Att tänka på när du ska söka jobb som snickare

  1. Eftersom snickare är ett yrke som kräver erfarenhet och specialkunskap är det viktigt att du lyfter fram dina spetskompetenser. Vi har skapat en separat sektion i ditt CV där du enkelt kan lista alla dessa.
  2. Be en kollega läsa igenom ditt CV när du är klar. Det är lätt att bli ”hemmablind” och därför missa stavfel eller grammatiska fel. Ofta kommer andra personer hitta saker som du själv inte tänkt på och därmed göra ditt CV ännu bättre.
  3. Rensa dina sociala medier från bilder som inte är passande. Ta bort semesterbilden där du håller ett glas alkohol i handen. Uppdatera gärna din profilbild också.