Bästa cv mallen för dig som är socionom 2020 | cv-mallen.se
Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

CV mallar speciellt framtagna för dig som är socionom

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

CV mallar för socionomer

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar ekonomiassistent

Vi har i samarbete med framstående rekryteringsbolag tagit fram en CV-mall som passar perfekt för dig som ska söka jobb som socionom. Vår socionom CV-mall är väl strukturerad och utformad för att visualisera ett dig som en varmt och personlig person. Eftersom du ska arbeta med människor är det viktigt att lyfta fram vem du är som person. Därför har mallen två stycken framträdas områden där du kan fylla i en kort beskrivning om dig själv. Samt en sektion där du kan berätta mer om dina karriärmål. Ditt CV är det första som rekryteraren ser. Därför är det viktigt att du har ett visuellt attraktivt utseende på ditt CV.

Underlätta arbetet kring att skriva ditt CV med vår CV-byggare

Vi har tagit fram en digital CV-byggare för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att skriva och uppdatera ditt CV. Du fyller enkelt i informationen för ditt CV direkt på ditt konto och väljer en CV-mall som passar din personlighet. Vårt användarvänliga system fyller automatiskt i din CV-mall. Du slipper allt krångel med ordredigeringsprogram som Word.
Ta dig gärna en titt på alla våra andra CV-mallar.

exempelbild för online cv byggare

Exempelbild på vår CV-byggare

Att tänka på när du ska söka jobb som socionom

  1. Håll ditt CV kort. Det är lätt hänt att beskriva sina tidigare arbetslivserfarenheter för utförligt. Arbetsgivaren vill enbart få en sammanfattning av det du gjort på dina tidigare jobb samt vad du lärt dig. Försök därför att hålla beskrivningen för varje jobb till max 40 ord.
  2. Det är inte ovanligt att en arbetsgivare googlar på dig om du är en intressant kandidat. Se därför till att rensa upp dina sociala medier på bilder som är opassande. Kolla även igenom de sidor som du gillar eller följer och ta bort sådant som kan uppfattas som stötande eller oseriöst.
  3. Eftersom du söker ett socialt jobb där du ska jobba med människor är det bra om du beskriver vem du är och vad du gillar mer utförligt. Detta gör du i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV. Om du inte vet hur man skriver ett personligt brev och behöver hjälp kan du läsa vår artikel om personliga brev.