Bästa cv mallen för dig som är undersköterska 2020 | cv-mallen.se
Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

CV mallar speciellt framtagna för dig som är undersköterska

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

CV mallar för undersköterskor

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar ekonomiassistent

Ska du söka jobb som undersköterska? Vi har de perfekta CV-mallarna för dig. Vi har i samarbete med rekryterare inom vården tagit fram CV-mallar specialutformad för dig som vill bli undersköterska. Undersköterska är ett socialt jobb där du kommer interagera med många olika människor. Därför har vi skapat en stor sektion där du tydligt kan beskriva dig själv och lyfta fram dina sociala kunskaper. Utbildning är viktigt då undersköterska är ett specialistyrke. Därför finns detta högt upp i ditt CV så arbetsgivaren snabbt kan få en uppfattning av dina akademiska meriter.

Fyll i din information och ditt CV är klart

För att underlätta arbetet med att skriva CV har vi skapat en digital CV-byggare där du enkelt fyller i informationen som ska finnas i ditt CV. All information fylls automatiskt på i din CV-mall så att du får ett perfekt resultat utan att behöva kunna någonting om design. Du behöver alltså aldrig mer krångla med Word och problematiken med att få till en bra struktur och design.

Du kan enkelt ändra och uppdatera ditt CV direkt från ditt konto och du kan alltid komma åt ditt CV.

Få inspiration från våra CV exempel

Vi erbjuder dig som kund inspiration och skriv hjälp i form av cv exempel och artiklar kring cv skrivande. Bli medlem nu och börja din resa mot ett snyggare och mer välskrivet CV.

Läs även: Tips för att skriva ett perfekt CV

exempelbild för online cv byggare

Exempelbild på vår CV-byggare

Att tänka på när du ska söka jobb som undersköterska

  1. Undvik upprepningar. Har du jobbat som undersköterska tidigare på andra arbetsplatser är det viktigt att du undviker upprepningar. Beskriv dina viktigaste arbetsuppgifter för varje jobb. Därefter beskriver du kort något viktigt som du lärt dig på varje arbetsplats.
  2. Anpassa ditt CV efter jobbet du söker. Man ska aldrig använda ett standard CV som man söker alla jobb med. Arbetsgivaren letar efter en person med unika egenskaper för det jobb som annonseras. Anpassa därför informationen i ditt CV för varje enskilt jobb som du söker.
  3. Undersköterska är ett personligt jobb. Därför ska du skriva ett personligt brev som visar på dina kvaliteter som social person. Skriv ett unikt personligt brev för varje jobb du söker. Detta betyder inte att du behöver börja om från början varje gång men se till att anpassa det lagom mycket för att arbetsgivaren ska känna sig speciellt.

Läs även: Tips för att skriva ett perfekt personligt brev