CV mallar speciellt framtagna för dig som är undersköterska - CV-mallen

CV mallar speciellt framtagna för dig som är undersköterska

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

CV mallar som passar undersköterskor

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Spotify logo
Facebook logo
Ikea logo
Nike logo
SEB logo
Tesla logo

CV mallar för dig som är undersköterska

Fyll i ditt CV en gång och byt sedan mellan olika utseenden

”Varje intervju jag har gått på så får jag höra att mitt CV är väldigt snyggt. Det tycker jag är väldigt kul och en bidragande faktor till att jag blir kallad till intervju.”

Annika Josefsson

Vilka är fördelarna med vår CV byggare

Personligt brev byggare

Skriv ett personligt brev och använd samma mall som ditt CV.

Personligt brev ikon

20+ certifierade CV mallar

Skapa ett modernt och professionellt CV och personligt brev.

Certifierade cv mallar ikon

Online CV / CV hemsida

Ditt CV är en hemsida. Skicka det som en länk till arbetsgivaren.

Digitalt CV och personligt brev ikon

Ladda ner ditt CV

Ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

Ladda ner CV som PDF ikon

Rättstavning

Vår CV byggare har inbyggd rättstavning så du inte behöver oroa dig för stavfel i ditt CV.

Rättstavning ikon

& Mycket mer

Sök jobb, personlighetstest och mycket mer på ditt konto.

Mer ikon

Ska du söka jobb som undersköterska?

Vi har de perfekta CV-mallarna för dig. Vi har i samarbete med rekryterare inom vården tagit fram CV-mallar specialutformade för dig som vill bli undersköterska. Undersköterska är ett socialt jobb där du kommer interagera med många olika människor. Därför har vi skapat mallar med stora sektioner där du tydligt kan beskriva dig själv och lyfta fram dina sociala kunskaper. Utbildning är viktigt då undersköterska är ett specialistyrke. Därför finns detta högt upp i ditt CV så arbetsgivaren snabbt kan få en uppfattning av dina akademiska meriter. Skulle du välja en mall som inte har utbildningar högst upp som standard kan du flytta sektionerna i efterhand för att mallen ska passa dig.

Fyll i din information och ditt CV är klart

För att underlätta arbetet med att skriva CV har vi skapat en digital CV-byggare där du enkelt fyller i informationen som ska finnas i ditt CV. All information fylls automatiskt på i din CV-mall så att du får ett perfekt resultat utan att behöva kunna någonting om design. Du behöver alltså aldrig mer krångla med Word och problematiken med att få till en bra struktur och design.

Du kan enkelt ändra och uppdatera ditt CV direkt från ditt konto och du kan alltid komma åt ditt CV.

Få inspiration från våra CV exempel

Vi erbjuder dig som kund inspiration och skriv hjälp i form av cv exempel och artiklar kring cv skrivande. Bli medlem nu och börja din resa mot ett snyggare och mer välskrivet CV.

Läs även: Tips för att skriva ett perfekt CV

Att tänka på när du ska söka jobb som undersköterska

  1. Undvik upprepningar. Har du jobbat som undersköterska tidigare på andra arbetsplatser är det viktigt att du undviker upprepningar. Beskriv dina viktigaste arbetsuppgifter för varje jobb. Därefter beskriver du kort något viktigt som du lärt dig på varje arbetsplats.
  2. Anpassa ditt CV efter jobbet du söker. Man ska aldrig använda ett standard CV som man söker alla jobb med. Arbetsgivaren letar efter en person med unika egenskaper för det jobb som annonseras. Anpassa därför informationen i ditt CV för varje enskilt jobb som du söker.
  3. Undersköterska är ett personligt jobb. Därför ska du skriva ett personligt brev som visar på dina kvaliteter som social person. Skriv ett unikt personligt brev för varje jobb du söker. Detta betyder inte att du behöver börja om från början varje gång men se till att anpassa det lagom mycket för att arbetsgivaren ska känna sig speciellt. Se till att använda en personlig brev mall som passar ditt CV så du får samma utseende på dina ansökningshandlingar

Läs även: Tips för att skriva ett perfekt personligt brev

Varför ska jag använda CV-mallen och inte någon annan tjänst

Det finns många tjänster som du kan använda för att skapa ditt CV. Exempelvis erbjuder BuzzCV också ett stort utbud av CV-mallar och om du nöjer dig med en lite mindre avancerad tjänst där det exempelvis inte ingår digitala CV:n så är det ett väldigt bra alternativ. Men om du vill ha en heltäckande tjänst där du kan skapa CV, personligt brev och även göra personlighetstest så är CV-mallen.se den absolut bästa tjänsten på marknaden.

Prova vår professionella CV byggare