Enkla CV-mallar - Skapa ett perfekt Enkelt CV Gratis nu

CV mallar speciellt framtagna för dig som vill ha ett enkelt CV

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

CV mallar för studenter

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Spotify logo
Facebook logo
Ikea logo
Nike logo
SEB logo
Tesla logo

Alla våra enkla CV mallar

”Varje intervju jag har gått på så får jag höra att mitt CV är väldigt snyggt. Det tycker jag är väldigt kul och en bidragande faktor till att jag blir kallad till intervju.”

Annika Josefsson

Vilka är fördelarna med vår CV byggare

Personligt brev byggare

Skriv ett personligt brev och använd samma mall som ditt CV.

Personligt brev ikon

20+ certifierade CV mallar

Skapa ett modernt och professionellt CV och personligt brev.

Certifierade cv mallar ikon

Online CV / CV hemsida

Ditt CV är en hemsida. Skicka det som en länk till arbetsgivaren.

Digitalt CV och personligt brev ikon

Ladda ner ditt CV

Ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

Ladda ner CV som PDF ikon

Rättstavning

Vår CV byggare har inbyggd rättstavning så du inte behöver oroa dig för stavfel i ditt CV.

Rättstavning ikon

& Mycket mer

Sök jobb, personlighetstest och mycket mer på ditt konto.

Mer ikon

Letar du efter en enkel CV mall som ger ett traditionellt och stilrent intryck är det en enkel CV mall som du ska ha. Våra enkla CV mallar passar dig som inte vill ha massa designelement eller annat som tar plats. Vi har tagit fram dessa CV mallar i samarbete med rekryterare som gillar en mer traditionell ansökningsstil där huvudfokus ligger på struktur och innehåll i CV:t. De följer alltså den mer klassiska utformningen av ett CV där man inte tar ut svängarna i någon större utsträckning.

Vad är det som utmärker en enkel CV mall

Våra enkla CV mallar har ett minimalistiskt utseende och ger ett enkelt men professionellt intryck. Det som utmärker våra enkla CV mallar är:

  1. Inga eller väldigt få färgelement
  2. Traditionella typsnitt
  3. Minimalistisk design med fokus på text och struktur
  4. Standardsektioner som utbildning, arbetslivserfarenheter, språk och kontaktinformation har huvudfokus
  5. Tydliga och enkla

Alla våra enkla CV mallar är traditionella i sitt grundutförande men de har samma funktionalitet som alla våra andra CV mallar. Du kan därför själv välja vad du vill att din mall ska innehålla och ha en enkel grundstruktur men lägga in moderna element som profilbild och sociala medier. Vår CV byggare är skapad för att du ska ha valmöjligheterna och inte behöva bli inlåst i en fast struktur. Vi hoppas att du hittar det du söker bland alla våra cv mallar.

Skapa ett cv snabbt och enkelt

Det går snabbt att skapa ett CV med vår cv-byggare. Välj bara den cv mall som du gillar, skapa ditt kostnadsfria konto och börja fylla i ditt CV. Du kan lägga all din fokus på innehållet i ditt CV och låta vår tjänst lägga in all text direkt i den cv mall som du valt. Detta sker automatiskt och ger ett perfekt resultat varje gång. Skulle du i efterhand känna att du vill byta mall är det inga problem. Det är bara klicka på den mall som du vill använda så flyttas din information över i till den nya designen. Du kan också välja att skapa nya versioner av ditt existerande CV om du vill söka jobb med CV:n som är unikt anpassade för den tjänst du söker. Detta gör att du inte behöver skriva om allt innehåll från början utan bara uppdatera den existerande informationen för att passa den nya rollen. Om du är ute efter ännu enklare CV mallar så kan vi rekommendera att du kollar in BuzzCV.

En enkel CV mall ska ha ett enkelt personligt brev

Du ska alltid skicka ett personligt brev tillsammans med ditt CV. Det viktiga, utöver innehållet i dit personliga brev, är att det har samma design som ditt CV för att ge ett enhetligt och genomarbetat intryck. Vårt system skapar alltid ett personligt brev till varje CV som du har. Båda använder samma mall så att du inte behöver krångla med detta. Det är bara sätta igång med ditt jobbsökande och låta våra enkla CV mallar göra jobbet.

Prova vår professionella CV byggare