Enkel CV mall som ger ett stilrent intryck

Använd en Enkel CV mall och få ett cv som sticker ut. Skapa ett konto gratis och kom igång. Alla våra mallar är framtagna i samarbete med rekryterare och har rätt struktur.

Letar du efter en traditionell CV mall som ger ett enkelt och stilrent intryck är det en enkel CV mall som du ska ha. Våra enkla CV mallar passar dig som inte vill ha massa designelement eller annat som tar plats. Vi har tagit fram dessa CV mallar i samarbete med rekryterare som gillar en mer traditionell ansökningsstil där huvudfokus ligger på struktur och innehåll i CV:t. De följer alltså den mer klassiska utformningen av ett CV där man inte tar ut svängarna i någon större utsträckning.

Vad är det som utmärker en enkel CV mall

Våra enkla CV mallar har ett minimalistiskt utseende och ger ett enkelt men professionellt intryck. Det som utmärker våra enkla CV mallar är:

  1. Inga eller väldigt få färgelement
  2. Traditionella typsnitt
  3. Minimalistisk design med fokus på text och struktur
  4. Standardsektioner som utbildning, arbetslivserfarenheter, språk och kontaktinformation har huvudfokus
  5. Tydliga och enkla

Alla våra enkla CV mallar är traditionella i sitt grundutförande men de har samma funktionalitet som alla våra andra CV mallar. Du kan därför själv välja vad du vill att din mall ska innehålla och ha en enkel grundstruktur men lägga in moderna element som profilbild och sociala medier. Vår CV byggare är skapad för att du ska ha valmöjligheterna och inte behöva bli inlåst i en fast struktur. Vi hoppas att du hittar det du söker bland alla våra cv mallar.

Skapa ett cv snabbt och enkelt

Det går snabbt att skapa ett CV med vår cv-byggare. Välj bara den cv mall som du gillar, skapa ditt kostnadsfria konto och börja fylla i ditt CV. Du kan lägga all din fokus på innehållet i ditt CV och låta vår tjänst lägga in all text direkt i den cv mall som du valt. Detta sker automatiskt och ger ett perfekt resultat varje gång. Skulle du i efterhand känna att du vill byta mall är det inga problem. Det är bara klicka på den mall som du vill använda så flyttas din information över i till den nya designen. Du kan också välja att skapa nya versioner av ditt existerande CV om du vill söka jobb med CV:n som är unikt anpassade för den tjänst du söker. Detta gör att du inte behöver skriva om allt innehåll från början utan bara uppdatera den existerande informationen för att passa den nya rollen.

En enkel CV mall ska ha ett enkelt personligt brev

Du ska alltid skicka ett personligt brev tillsammans med ditt CV. Det viktiga, utöver innehållet i dit personliga brev, är att det har samma design som ditt CV för att ge ett enhetligt och genomarbetat intryck. Vårt system skapar alltid ett personligt brev till varje CV som du har. Båda använder samma mall så att du inte behöver krångla med detta. Det är bara sätta igång med ditt jobbsökande och låta våra enkla CV mallar göra jobbet.

Få ett CV som sticker ut
CV mall
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd vår CV byggare och får ett CV som sticker ut från mängden. Skapa ett konto gratis, fyll i din information och välj mall. Det är enkelt.
Skapa CV