Moderna CV-mallar - Skapa ett perfekt Modernt CV nu (Gratis)

Moderna CV mallar som ger ett imponerande intryck

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

CV mallar för studenter

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Spotify logo
Facebook logo
Ikea logo
Nike logo
SEB logo
Tesla logo

Våra moderna CV mallar

Fyll i ditt CV en gång och byt sedan mellan olika utseenden

”Varje intervju jag har gått på så får jag höra att mitt CV är väldigt snyggt. Det tycker jag är väldigt kul och en bidragande faktor till att jag blir kallad till intervju.”

Annika Josefsson

Vilka är fördelarna med vår CV byggare

Personligt brev byggare

Skriv ett personligt brev och använd samma mall som ditt CV.

Personligt brev ikon

20+ certifierade CV mallar

Skapa ett modernt och professionellt CV och personligt brev.

Certifierade cv mallar ikon

Online CV / CV hemsida

Ditt CV är en hemsida. Skicka det som en länk till arbetsgivaren.

Digitalt CV och personligt brev ikon

Ladda ner ditt CV

Ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

Ladda ner CV som PDF ikon

Rättstavning

Vår CV byggare har inbyggd rättstavning så du inte behöver oroa dig för stavfel i ditt CV.

Rättstavning ikon

& Mycket mer

Sök jobb, personlighetstest och mycket mer på ditt konto.

Mer ikon

Ska du söka jobb och vill skapa ett övertag framför de andra kandidaterna redan från första steget i rekryteringsprocessen så är en modern CV mall någon som du ska överväga. Många som söker jobb har skapat sitt CV i word vilket kan ge ett strukturerat CV men det kommer inte sticka ut på något sätt då det bara är text på ett vitt papper. Med en modern CV mall lägger du till en personlig touch till ditt CV och kan välja att jobba med färg och form i större utsträckning. Vi samarbetar med rekryterare när vi tar fram alla våra CV mallar och det som är ett återkommande mantra är vikten av CV:t har ett utseende som skapar intresse och gör att blicken fastnar på det. En modern mall passar i stort sett alla yrkesroller och valet av mall faller mest på personliga preferenser och vilket utseende som passar din personlighet bäst.

Vad är det som utmärker en modern CV mall

En modern CV mall följer den klassiska och standardiserade strukturen för hur man ska skriva ett CV. Men utseendet har uppdaterats för att passa dagens samhälle. Det finns 5 faktorer som utmärker en modern CV mall.

  1. Det finns plats för en profilbild
  2. Accentfärger förekommer i alla moderna mallar i olika utsträckning för att få CV:t att sticka ut
  3. Möjlighet att välja moderna typsnitt som gör att ditt CV får ett modernt utseende
  4. Ikoner för sociala medier istället för länkar ger ett modernt intryck och gör att rekryteraren enkelt kan ta sig från ditt CV till din Linkedin eller instagram enkelt.
  5. Bifoga filer direkt i CV:t som går att öppna direkt i den nedladdade PDF versionen

Alla våra moderna CV mallar är anpassningsbara så att du kan sätta din personliga touch på ditt CV. Byt färg, typsnitt eller ordning på dina sektioner med ett klick. Vill du att ditt CV ska följa samma utseende som den designprofil som företaget som du söker jobb hos har går det enkelt att göra.
Det är inte bara utseendet på våra mallar som är modern utan du får även möjlighet att använda ditt CV på nya sätt. Varje CV som du skapar på vår plattform har en digital version som du kan du skicka som länk till arbetsgivaren. Om du väljer att arbeta med den digitala versionen när du söker jobb kan du enkelt lägga till en videohälsning som går att spela upp direkt i CV:t. En rekryterare som får ett digitalt kommer med all säkerhet att lägga extra tid på ditt CV och det är också skönt för rekryteraren att vila ögonen en stund och se på din presentationsvideor istället för att behöva läsa. Detta är en funktion som du själv väljer om du vill använda eller inte.

Skapa ett modernt cv snabbt och enkelt

Vi har skapat vår tjänst med fokus på att det ska vara enkelt för dig som användare att skapa ditt CV. Med vår CV byggare fyller du enkelt i ditt CV och skulle du i efterhand vilja byta mellan olika cv mallar gör du detta med ett klick. Vår system flyttar automatiskt din information mellan mallarna och ser till att strukturen och resultatet alltid är perfekt. Om du ska söka olika jobb med olika CV:n kan du med en knapptryckning kopiera innehållet i ditt existerande CV till en ny version som du enkelt kan redigera och uppdatera så att du slipper fylla i all information från början.

Matcha ditt CV med en professionell mall för ditt personligt brev

Du måste alltid komplettera ditt CV med ett personligt brev där du förklara för rekryteraren varför du är rätt person för rollen. Det är viktigt att dessa ansökningshandlingar har samma utseende för att skapa enhetlighet. Därför erbjuder vi alltid ett personligt brev med samma moderna utseende som den cv mall som du valt. Detta sker automatiskt och det enda du behöver fokusera på är innehållet i dina ansökningshandlingar.

Andra CV tjänster som erbjuder moderna CV mallar

Om du vill testa lite andra tjänster för att jämföra vår tjänst så kan vi rekommendera dig att kolla in BuzzCV. Det är den CV tjänsten som vi tycker är absolut bäst om vi inte räknar med vår tjänst. Här hittar du alla deras CV mallar. Anledningen till att vi vågar rekommendera andra tjänster beror på att vi är så säkra på att vår tjänst är den absolut bästa på marknaden och vi vet att du kommer komma tillbaka.

Prova vår professionella CV byggare