Modern CV mall som gör ett stort intryck

Alla moderna CV mallar är framtagna i samarbete med rekryterare och följer de klassiska och standardiserade reglerna för hur ett CV ska vara strukturerat. Vi är det enda helt svenska företaget på marknaden och har hjälp över 300 000 personer till ett professionellt CV sedan 2015.

Ska du söka jobb och vill skapa ett övertag framför de andra kandidaterna redan från första steget i rekryteringsprocessen så är en modern CV mall någon som du ska överväga. Många som söker jobb har skapat sitt CV i word vilket kan ge ett strukturerat CV men det kommer inte sticka ut på något sätt då det bara är text på ett vitt papper. Med en modern CV mall lägger du till en personlig touch till ditt CV och kan välja att jobba med färg och form i större utsträckning. Vi samarbetar med rekryterare när vi tar fram alla våra CV mallar och det som är ett återkommande mantra är vikten av CV:t har ett utseende som skapar intresse och gör att blicken fastnar på det. En modern mall passar i stort sett alla yrkesroller och valet av mall faller mest på personliga preferenser och vilket utseende som passar din personlighet bäst.

Vad är det som utmärker en modern CV mall

En modern CV mall följer den klassiska och standardiserade strukturen för hur man ska skriva ett CV. Men utseendet har uppdaterats för att passa dagens samhälle. Det finns 5 faktorer som utmärker en modern CV mall.

  1. Det finns plats för en profilbild
  2. Accentfärger förekommer i alla moderna mallar i olika utsträckning för att få CV:t att sticka ut
  3. Möjlighet att välja moderna typsnitt som gör att ditt CV får ett modernt utseende
  4. Ikoner för sociala medier istället för länkar ger ett modernt intryck och gör att rekryteraren enkelt kan ta sig från ditt CV till din Linkedin eller instagram enkelt.
  5. Bifoga filer direkt i CV:t som går att öppna direkt i den nedladdade PDF versionen

Alla våra moderna CV mallar är anpassningsbara så att du kan sätta din personliga touch på ditt CV. Byt färg, typsnitt eller ordning på dina sektioner med ett klick. Vill du att ditt CV ska följa samma utseende som den designprofil som företaget som du söker jobb hos har går det enkelt att göra.
Det är inte bara utseendet på våra mallar som är modern utan du får även möjlighet att använda ditt CV på nya sätt. Varje CV som du skapar på vår plattform har en digital version som du kan du skicka som länk till arbetsgivaren. Om du väljer att arbeta med den digitala versionen när du söker jobb kan du enkelt lägga till en videohälsning som går att spela upp direkt i CV:t. En rekryterare som får ett digitalt kommer med all säkerhet att lägga extra tid på ditt CV och det är också skönt för rekryteraren att vila ögonen en stund och se på din presentationsvideor istället för att behöva läsa. Detta är en funktion som du själv väljer om du vill använda eller inte.

Skapa ett modernt cv snabbt och enkelt

Vi har skapat vår tjänst med fokus på att det ska vara enkelt för dig som användare att skapa ditt CV. Med vår CV byggare fyller du enkelt i ditt CV och skulle du i efterhand vilja byta mellan olika cv mallar gör du detta med ett klick. Vår system flyttar automatiskt din information mellan mallarna och ser till att strukturen och resultatet alltid är perfekt. Om du ska söka olika jobb med olika CV:n kan du med en knapptryckning kopiera innehållet i ditt existerande CV till en ny version som du enkelt kan redigera och uppdatera så att du slipper fylla i all information från början.

Matcha ditt CV med en professionell mall för ditt personligt brev

Du måste alltid komplettera ditt CV med ett personligt brev där du förklara för rekryteraren varför du är rätt person för rollen. Det är viktigt att dessa ansökningshandlingar har samma utseende för att skapa enhetlighet. Därför erbjuder vi alltid ett personligt brev med samma moderna utseende som den cv mall som du valt. Detta sker automatiskt och det enda du behöver fokusera på är innehållet i dina ansökningshandlingar.

Få ett CV som sticker ut
CV mall
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd vår CV byggare och får ett CV som sticker ut från mängden. Skapa ett konto gratis, fyll i din information och välj mall. Det är enkelt.
Skapa CV