Professionella CV mallar för seriösa jobb

Alla mallar är framtagna i samarbete med rekryterare och följer de klassiska och standardiserade reglerna för hur ett CV ska vara strukturerat. Vi är det enda helt svenska företaget på marknaden och har hjälp över 300 000 personer till ett professionellt CV sedan 2015.

Vill du att ditt CV ska visa på din höga arbetsmoral och professionalism så är en professionell CV mall för dig. De passar dig som ska söka en senior roll på ett företag eller arbetar inom en industri som är av det mer klassiska slaget där enlighet och struktur är viktigt. Våra professionella CV mallar är framtagna för att både ge ett professionellt intryck men också för att på ett subtilt men effektivt sätt få dig att sticka ut från mängden. Det är detta som är ett CV:s första uppgift där innehållet faktiskt kommer på andraplats. Anledningen till detta är att i de flesta fall så finns det fler personer med samma bakgrund som du med samma arbetslivserfarenhet eller bättre som söker samma jobb. Då är det de små detaljerna som får betydelse för att bägaren ska tippa över i din favör och du är den som blir kallad till intervju. Där är det första intycket en faktor som spelar in, och du vill göra ett professionellt första intryck.

Vad är det som utmärker en professionell CV mall

En professionell CV mall har 5 identifikationsfaktorer. Dessa är inte alltid enorma men de gör skillnad.

  1. Strukturen är ordnat, enkel och följer de klassiska CV reglerna
  2. Designen är stilren och klassisk
  3. Det finns plats för en profilbild
  4. Högst upp i CV:t finns det en tilltagen sammanfattning
  5. Optimerade för att ha ingående arbetsbeskrivningar för att tydligt framhäva tidigare arbetslivserfarenheter.

Själkvart är alla våra professionella CV mallar fullt anpassningsbara för att du ska kunna ge dom en personlig touch och kunna välja om du exempelvis vill ha en profilbild eller inte. Detta skapar oändliga möjligheter och du kan till och göra att ditt CV följer samma design som företaget designprofil som du söker jobb hos.

Skapa ett professionellt cv snabbt och enkelt

Med hjälp av vår CV byggare kan du enkelt byta mellan alla våra professionella CV mallar efter att du har fyllt i ditt CV utan att behöva oroa dig hur informationen i ditt CV ska påverka den nya designen. Vårt system flyttar in information från den ena mallen till den andra automatiskt och ser till att strukturen alltid är perfekt. Vill du anpassa ditt CV för olika jobb kan du med en knapptryckning skapa en exakt kopia av ditt existerande CV så du inte behöver fylla i all din information på nytt.

Matcha ditt CV med en professionell mall för ditt personligt brev

Alla våra CV mallar kommer i par så att det personliga brevet och CV:t får samma utseende vilket ger enhetlighet. Detta är en viktig detalj som adderar till att du sticker ut från de andra ansökningarna. Det är självklart lika enkelt att fylla i ditt personliga brev som ditt CV med vår tjänst.

Få ett CV som sticker ut
CV mall
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd vår CV byggare och får ett CV som sticker ut från mängden. Skapa ett konto gratis, fyll i din information och välj mall. Det är enkelt.
Skapa CV