CV mall ungdom – Kom igång med ditt första jobb

Alla CV mallar är framtagna i samarbete med rekryterare och följer de klassiska och standardiserade reglerna för hur ett CV ska vara strukturerat. Vi är det enda helt svenska företaget på marknaden och har hjälp över 300 000 personer till ett professionellt CV sedan 2015.

Att vara ung och söka jobb är inte helt lätt då man oftast saknar arbetslivserfarenhet vilket kan göra CV:t väldigt kort. Därför är det viktigt att ha ett CV som passar för innehållet och där kommer en cv mall ungdom väl till hands. Mallarna är utformade för att ge ett ungt men ambitiöst intryck och fokusen har flyttats från arbetslivserfarenheter till andra sektioner som passar bättre. Det finns exempelvis mer plats för en inledande beskrivning som kan användas för att fritt beskriva din personlighet och dina framtidsplaner vilket skapar ett intresse hos arbetsgivaren och visar på dina visioner. Det finns även möjlighet att lägga till sektioner för att beskriva hobbies, fritidsintressen eller andra erfarenheter som du lärt dig utanför skolan.

Vad är det som utmärker en cv mall för dig som är ung

Ungdom är ett generellt ord som beskriver ett relativt långt åldersspan mängden arbetslivserfarenhet kan skilja sig avsevärt. Därför har vi utformat mallarnas struktur för att både passa mindre och mer information. Du väljer själv hur mycket information och vilka sektioner som du vill fylla i. Men det finns ett flertal faktorer som utmärker en cv mall för dig som är ung.

  1. Plats för en inledning som skapar intresse
  2. Möjlighet att lägga till profilbild för jobb som kräver det
  3. Arbeta med färger, ikoner, sociala medier
  4. Sektionen arbetslivserfarenheter går att flytta för att ge plats för andra viktigare sektioner
  5. CV:t kommer alltid som en digital version som går att skicka som länk. Visar på ditt tekniska kunnande

Skapa en CV mall som passar dig som är ungdom snabbt och enkelt

För att underlätta för dig som skriver ett CV första gången så kan du som sagt välja en av våra färdiga CV mallar för och slippa lägga fokus på hur ett CV ska vara strukturerat. Men vi erbjuder också CV exempel där du kan läsa riktiga CV:n och få en inblick i hur man ska skriva och formulera sig. Du slipper allt googlande och kan lägga all din fokus på att skapa så bra innehåll som möjligt. Det är helt gratis att öppna ett konto och börja fylla i ditt CV så det är bara testa dig fram. Skulle du i efterhand känna att en annan av våra cv mallar för ungdomar skulle passa dig bättre kan du alltid byta CV mall i efterhand med ett klick. Vårt system flyttar automatiskt din information från den ena mallen till den andra och ser till att strukturen och designen alltid är perfekt.

Matcha ditt CV med ett personligt brev

Ett personligt brev måste alltid bifogas tillsammans med ditt CV när du söker jobb. I det personliga brevet beskriver du dig själv och varför du är den perfekta kandidaten för jobbet. Det är viktigt att ditt personliga brev och CV har samma utseende och därför skapar vår CV byggare alltid ett personligt brev med samma design som ditt CV. Det enda du behöver göra är att fylla i informationen så ordnar vårt system att du får ansökningshandlingar som sticker ut.

Få ett CV som sticker ut
CV mall
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd vår CV byggare och får ett CV som sticker ut från mängden. Skapa ett konto gratis, fyll i din information och välj mall. Det är enkelt.
Skapa CV