En CV mall sparar tid

Det är viktigt att ett cv har rätt struktur, ser bra ut och har alla viktiga komponenter. Det är svårt att veta exakt vad som ska vara med och hur det ska vara uppbyggt. Därför är det alltid enkelt om man kan få en värdig mall som man fyller i. Därför har CV-mallen.se samlat ihop ett stort antal CV mallar som passar för alla typer av jobb. När du väljer en mall så ska du först tänka på vilket typ av jobb du söker. Ska du söka jobb på en bank kan det vara bra med ett CV som inte har för mycket design och fräsiga detaljer utan har ett mer propert men stilrent utseende. Ska du däremot söka jobb inom marknadsföring kanske du vill sticka ut mer och visa på din kreativitet, välj då en modern mall.

Varför sparar jag tid?

Alla är inte profs på microsoft word och då kan det bli svårt att få strukturen på ditt CV rätt. Här kan du hitta många olika CV mallar och alla är helt gratis. Du kan skapa dig flera liknande CV med olika layout väldigt enkelt vilket är bra om du säker jobb på företag inom olika branscher. Lägg tid på ditt innehåll och lär dig att sälja in dig själv, istället för att lägga massa tid på att försöka få till ett snygg CV.

Varför ska jag ha olika utseende på mitt CV?

Du ska alltid försöka sticka ut när du söker ett jobb. På så sätt fångar du arbetsgivarens intresse och du har en större chans att bli ihågkommen. Det finns många sätt att sticka ut på och layout och design är ett bra sätt att sticka ut vid första ögonkastet. Ska du söka jobb på ett mindre företag kanske du vill ha ett lite mer lekfullt CV medan ett större företag uppskattar ett CV som följer normen. Det tar tid att ändra utseende på ett CV och det är väldigt svårt att få till en snygg layout. Vi rekommenderar dig därför att gå in och kolla på alla våra mallar vi har och välj ut dom du tycker passar just jobbs du ska söka. Det enda du egentligen behöver göra är att kopiera över informationen från en mall till en annan så har du två olika CVn med samma innehåll.