Gratis cv mall som ger dig mer jobb.

Majoriteten av dom som söker jobb fokuserar på innehållet i sitt CV och glömmer helt bort att tänka på utseendet och layouten. Detta är ett vanligt misstag och kostar många människor chansen att få gå på en intervju även fast dom är mer än kvalificerade för jobbet. Det största problemet här är att många människor inte har ett öga för design och layout och saknar kunskaper i Microsoft Word för att ens kunna göra ett snyggt CV. Därför har vi lanserat cv mallen där du kan registrera dig som medlem och välja en snygg gratis cv mall som passar dina behov. 

Gratis cv mallar för alla smaker och behov

Vi har ett stort utbud av utseenden på våra cv mallar. Som medlem fyller du enkelt i ditt cv i vår cv byggare på din inloggade sida och väljer den cv mall som passar dig bäst med ett klick. Det har aldrig varit så enkelt att få ett snyggt cv som sticker ut och kommer imponera på arbetsgivaren. Nedan har du ett urval av våra gratis cv mallar.

Gratis cv mall

Alla våra CV mallar är helt gratis att använda, du behöver bara skapa ett konto och välja mall och fylla i ditt nya snygga cv. Sen har du ett snyggare cv som kommer sticka ut på arbetsmarknaden! Enklaste stället att hitta jobb är arbetsförmedlingen, så gå dit när du är klar och börja söka jobb.

Varför är dom gratis?

Vi känner inte att allt här i livet ska kosta pengar, speciellt inte nått så simpelt som en mall för ditt cv. När du registrera dig som medlem får du en egen hemsida där ditt nya cv finns. Länken till denna sida skickar du med din jobb ansökan och sedan är det bara för arbetsgivaren att öppna ditt snygga cv direkt i webbläsaren! Vi lanserar hela tiden nya funktioner till våra cv mallar. Dom senaste i raden är att du kan lägga in bild i ditt cv, koppla ett online personligt brev till ditt cv och att få alla rubriker i ditt cv på engelska.
Skapa ditt kostnadsfria cv-mallen.se konto här.