CV-mallar Personliga brev Personlighetstest Sök jobb Blogg Priser Logga in Bli medlem

Lär dig mer om dig själv med vårt personlighetstest

Det är helt gratis att göra personlighetstestet. Kom igång nu och lär dig mer om dig själv på 15 minuter.

Gör personlighetstestet Över 200 000 svenskar använder tjänsten

Lär dig mer om dig själv

Med hjälp av ett personlighetstest kan du få en mer exakt bild av vem du är och varför du agerar som du gör. Detta kan hjälpa dig att hitta ett jobb som passar din personlighet vilket gör det roligare att gå till jobbet. Det kan också hjälpa dig att utvecklas som person då du kan få reda på sidor hos dig själv som du inte tänkt på att du haft. Många har en bild av sig själv som är påverkad av samhällets normer kring hur man ska vara. Med hjälp av resultatet av ditt personlighetstest får du en nyanserad och mer exakt bild av varför du agerar och tänker som du gör som inte är påverkad av samhällsnormerna.

Hur fungerar det?

Det finns väldigt många olika typer av personlighetstester på marknaden som bygger på olika psykologiska modeller. De största och vanligaste personlighetstesten är Myers-Briggs Type Indicator och Femfaktorteorin, eller "Big Five" som den också kallas. Vi har valt att skapa vårt test utifrån Femfaktorsteorin då den är den mest accepterade modeller. Myers-Briggs teori som också är stor är mycket kritiserade och anses vara oriktig av modern forskning.

Vårt test bygger på 100 frågor som du svarar på så ärligt som du kan. Därefter räknar vår algoritm ut ett resultat utifrån dina svar som är empiriskt riktig och ger ett subjektivt och ärligt svar på din personlighet.

Vilken nytta har jag av testet?

Förutom att du kan få svar om dig själv och lär dig mer om din personlighet så kan du använda testet i ditt jobbsökande. Många arbetsgivare kommer någon gång i rekryteringsprocessen be dig att göra ett personlighetstest. Du kan då visa arbetsgivaren att du är ambitiös med ditt jobbsökande och ge dem ditt redan färdiga och verifierade personlighetstest från cv-mallen. Testet som vi erbjuder är gratis och går bara att göra en gång.

Ska du skriva CV? Prova vårt verktyg som underlättar arbetet Prova CV-mallen.se nu