Lär känna din personlighet

Det är helt gratis att göra personlighetstestet. Kom igång nu och lär dig mer om dig själv på 15 minuter.

Tre stycken populära cv mallar

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Spotify logo
Facebook logo
Ikea logo
Nike logo
SEB logo
Tesla logo

”Jag har aldrig känt mig helt bekväm i stora grupper men har ändå försökt att ställa mig in. Efter jag gjorde testet förstod jag att min personlighet är introvert och det är därför jag känner så. Väldigt intressant och kul.”

Anita Dahlsson

Lär dig mer om dig själv

Med hjälp av ett personlighetstest kan du få en exakt bild av vem du är och varför du agerar som du gör. Detta kan hjälpa dig när du ska hitta ett nytt jobb då du kan välja jobb som passar din personlighet så bra som möjligt. När du har ett jobb som passar din personlighet blir det roligare att gå till jobbet och du kommer utvecklas snabbare. Ett personlighetstest kan också hjälpa dig att utvecklas som person då du kan få reda på sidor hos dig själv som du inte visste fanns. Detta kan låta konstigt men i dagens samhälle blir vi i stor utsträckning påverkade av sociala medier som sätter normer för hur man ska vara och bete sig. Detta kan göra att man skapar en anpassad självbild som inte stämmer överens med ens personlighet. Med hjälp av resultatet från ditt personlighetstest från cv-mallen får du en subjektiv och mer exakt bild av varför du agerar och tänker som du gör och denna bild är inte påverkad av samhällsnormerna.

Hur fungerar det?

Det finns väldigt många olika typer av personlighetstest på marknaden och varje seriöst test bygger på en underliggande psykologisk modell eller teori. De två vanligaste personlighetstesterna på marknaden är Myers-Briggs Type Indicator och Femfaktorteorin, eller ”Big Five” som den också kallas. Myers-Briggs personlighetstest bygger på psykologiska teorier som är väldigt kritiserade och anses vara oriktiga av modern forskning. Därför har vi valt att skapa ett test utifrån Femfaktorteorin och dess underliggande godkända teorier för att du ska få ett så bra och kvalitetssäkert resultat som möjligt.

Vårt test bygger på 100 frågor som du svarar på så ärligt som du kan. Därefter räknar vår algoritm ut ett resultat utifrån dina svar som är empiriskt riktig och ger ett subjektivt och ärligt svar på din personlighet.

Vilken nytta har jag av testet?

Förutom att du kan få svar om dig själv och lär dig mer om din personlighet så kan du använda testet i ditt jobbsökande. Många arbetsgivare kommer någon gång i rekryteringsprocessen be dig att göra ett personlighetstest. Du kan då visa arbetsgivaren att du är ambitiös med ditt jobbsökande och ge dem ditt, redan färdiga och verifierade, personlighetstest från cv-mallen. Ett annat bra tips för dig som vill sticka ut är att bifoga ditt personlighetstest tillsammans med ditt CV och personliga brev. Då kan du hänvisa till ditt resultat och påvisa att du är rätt person för jobbet, inte bara utifrån din tidigare arbetslivserfarenhet utan också genom din personlighet. När du gör ditt CV hos oss får du ett kostnadsfritt konto där det ingår en CV byggare och professionella CV-mallar. Du kan alltså ha alla dina ansökningshandlingar och personlighetstest på ett och samma ställe.
För att ge ditt resultat så hög trovärdighet som möjligt kan du enbart göra ditt test en gång. Så kom igång nu och gör ditt personlighetstest och lär känna dig själv.

Gör vårt kostnadsfria personlighetstest