Vi Expanderar!

Cv-mallen.se växer och letar med ljus och lykta efter utvecklare som vill vara med på resan. Ta chansen och var med och skapa Sveriges vassaste cv-tjänst.

Vem är du?

Du är en ung webb-utvecklare som bor i Stockholm och är bekväm med att jobba med många olika typer av uppgifter. Du gillar att skapa och kan backend och frontend bättre än någon annan du känner. Har du ingen examen? Det behövs inte så länge du kan imponera på oss med coola saker som du skapat och visa på att du är vassast i stan inom webb.

Vad behöver du kunna?

Vi ser det som en självklarhet att du kan Javascript, SQL, Ajax, HTML, CSS, PHP, Git och hoppas du kan mer än så. Du ska ha ett logiskt tänkande och kunna ta dig an ett problem och lösa det på egen hand. Om du tycker att ett startup är mer spännande än en stor organisation och tror att du har vad som krävs för att jobba för oss tycker vi att du ska skicka in en ansökan.

Skicka in din ansökan

Kom och skapa nått stort tillsammans med oss! Skicka då in din ansökan till info(at)cv-mallen.se eller klicka på knappen nedan.

Maila oss

Är du student?

Är du bäst i klassen? Känner du att du har så mycket mer att ge än det som skolan försöker lära dig? Skicka oss då ett mail och få möjligheten att utvecklas vid sidan om dina studier.