Moderna CV mallar

Cv-mallen.se är Sveriges största online tjänst för att skapa moderna cvn. Det är helt gratis att skapa konto och bli medlem och vi har dom modernaste cv mallarna på marknaden. Vill du få ett modernt och snyggt cv men har inte kunskaperna för att göra en snygg design i word eller något annat program är vår tjänst perfekt för dig. Du registrera dig snabbt och enkelt och fyller i ditt cv direkt på din inloggade sida. När du är nöjd med innehållet väljer du enkelt utseende på ditt nya cv med en knapptryckning.
Ditt nya cv finns tillgängligt på en unik cv länk som du kan skicka direkt till arbetsgivaren. Man öppnar ditt cv direkt i webbläsaren så det finns inte längre några måsten gällande speciella program och dokumentformat.

Om jag behöver skicka mitt cv som pdf?

Som medlem hos cv mallen kan du uppgradera ditt konto och ladda ner ditt cv direkt till din dator som pdf format och skicka det med din ansökan. Vår tjänst är enkel att använda och vi har över 10 000 registrerade användare som skapat sina cvn hos oss. Nedan hittar du våra moderna cv mallar som kommer imponera på arbetsgivaren. Det har aldrig varit så enkelt att skapa ett snyggt och modernt cv.


Klicka här för att se alla våra CV-mallar