CV-mallar Personliga brev Personlighetstest Sök jobb Blogg Priser Logga in Bli medlem
Hem > Blogg > 15 st digitala CV:n samtidigt!

15 st digitala CV:n samtidigt!

Ska du söka mer än ett jobb och vill ha anpassade CV:n och personliga brev för varje jobb du söker? Nu kan du äntligen få det. Vi har i dagarna lanserat en ny uppdatering som gör att du kan skapa flera digitala CV:n.

Alla gratisanvändare har 1 digitalt CV som alltid finns tillgängligt på en unik hemsida. Uppgraderar du ditt konto för 79kr kan du ha hela 15 st digitala CV:n som var och ett finns på en separat hemsida. Du kan koppla ett separat digitalt personligt brev till varje CV och på så sätt söka 15 olika jobb samtidigt. Alla digitala CV:n har full funktionalitet och du kan namnge varje CV för att veta vilket jobb du sökt med varje CV.

Du behöver aldrig mer krångla med papper eller krångliga dokumentformat. Skapa ett nytt digitalt CV med ett klick, fyll i det och skicka din unika CV länk till arbetsgivaren. Självklart kan du ladda ner varje digitalt CV som en PDF om arbetsgivaren skulle begära en papperskopia på ditt CV.

Vi har även gjort alla digitala CV:n fullt dynamiska så du kan fylla i så många jobb eller utbildningar du vill. Vi är störst i Sverige på digitala CV:n och vi fortsätter att utveckla tjänsten för att nå vårt mål att ge alla i Sverige ett snyggare och mer professionellt CV.


Ska du skriva CV? Prova vårt verktyg som underlättar arbetet Prova CV-mallen.se nu

Några av våra CV-mallar


Relaterade Artiklar

Kronologiskt eller funktionellt – två olika CV-upplägg att prova

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag och konsultföretag – vad är skillnaderna?