Använd en bild i ditt cv

Ny funktion, lägg till bild i ditt cv! Vi har fått in väldigt många förfrågningar om möjligheten att ha en bild i sitt cv. Därför har vi arbetat hårt de […]

Använd en bild i ditt cv

Ny funktion, lägg till bild i ditt cv!

Vi har fått in väldigt många förfrågningar om möjligheten att ha en bild i sitt cv. Därför har vi arbetat hårt de senaste veckorna för att försöka få till detta och idag har vi glädjen att kunna berätta att vi lanserat en ny funktion.
Från och med idag kan man hos CV-mallen lägga till en bild i sitt cv. Vi har lagt till den nya funktionen i alla våra existerande cv mallar och den nya funktionen fungerar smidigt och snyggt på datorskärmar, tablets och mobiler.

Hur fungerar den nya funktionen?

Vi har, som med alla våra funktioner, gjort det så användarvänligt som möjligt för våra kunder. Man loggar in på sitt konto och klickar i menyn på bilduppladdning och klickar på välj bild. Man väljer den bild som man vill ha och laddar upp den.
Därefter läggs bilden automatiskt in på den cvmall som man valt. Det är inte krångligare än så. Registrera dig som medlem helt gratis och börja fylla i ditt cv.

Ska man ha bild i sitt CV?

Det är lite spridda åsikter om detta och tumregeln är att om du vill ha bild så ska du ha det. Söker du ett jobb inom service sektorn där du möter kunder så kan det vara väldigt bra att lägga till en bild för att så tidigt som möjligt visa arbetsgivaren att du är städad och glad. Men en arbetsgivare får inte neka en person en intervju enbart på en bild.

Vilken bild ska jag välja?

Det viktigaste att tänka på när du väljer bild är att du ser respektabel ut. Du får absolut inte välja en bild från när du är och festar eller gör någon annan "kvällsaktivitet". Du ska också försöka att skippa selfies, eller lättklädda bilder.
Vår rekommendation är att du tar en bild där du är respektabelt klädd och är fotograferad mot en neutral bakgrund. Har du ingen sådan bild i dagsläget kan du klä dig "affärsmannamässigt" och ta en bild på dig själv hemma mot en enfärgad vägg.

Få ett CV som sticker ut
CV mall bild
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd CV-byggaren och få ett CV som står ut på nolltid. Registrera dig gratis och fyll i din information och välj en mall. Enklare kan det inte bli.
Skapa CV

Tack!

Betyg: 3.2 från 1 personer som har betygsatt denna
Thomas Gustafssons
Thomas Gustafssons
Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

Testa vår professionella CV byggare

Fler artiklar som denna

Bli stark på jobbet – 5 träningstips som du kan göra på jobbet

Bli stark på jobbet – 5 träningstips som du kan göra på jobbet

Känner du av besvär som dålig hållning, musarm, problem med rygg och nacke eller dålig arbetsställning? Blir du stressad av långa arbetsdagar och känns det svårt att klämma in tid […]

CV-mallen är nu flerspråkigt – Välj att få hela tjänsten på engelska!

CV-mallen är nu flerspråkigt – Välj att få hela tjänsten på engelska!

Vi är stolta över lanseringen av språkstöd på CV-mallen. Detta betyder att du som användare nu kan välja att få hela siten på engelska och inte bara på svenska. Detta […]

Hur fungerar din inloggade sida

Hur fungerar din inloggade sida

Vi har nyligen uppdaterat designen på din inloggade sida. Detta för att göra tjänsten mer tydlig och lätt att använda. Nedan beskriver vi hur din inloggade sida fungerar. Dina CV:n […]