Byt ordningen på dina jobb

Nu är den efterlängtade uppdateringen äntligen på plats! Ni kan alla användare flytta ordningen på sina arbetslivserfarenheter, utbildningar, projekt och språk. Tidigare har man behövt vara försiktig med vilken ordning […]

Byt ordningen på dina jobb

Nu är den efterlängtade uppdateringen äntligen på plats! Ni kan alla användare flytta ordningen på sina arbetslivserfarenheter, utbildningar, projekt och språk.

Tidigare har man behövt vara försiktig med vilken ordning man fyllt i sina jobb då det inte gått att flytta dom på ett smidigt sätt. Med vår nya uppdatering blir våra CV-mallar ännu mer dynamiska och man kan enkelt flytta ett jobb genom att dra det upp och ner.

Vi har Sveriges mest avancerade CV-byggare och den har precis blivit ännu bättre. Vi kommer fortsätta att lansera nya uppdateringar under sommaren och hösten för att göra ditt digitala CV perfekt. Om du inte redan är medlem kan du registrera ett gratiskonto och testa tjänsten. Ditt gratiskonto kommer aldrig kosta pengar så gör som 15 000 redan registrerade medlemmar har gjort och få skapa ett digitalt CV som du alltid har tillgång till.

Se videon nedan hur det fungerar

Dela artikeln
Innehållsförteckning
  Fler artiklar om: Nyheter

  Skrivet av

  Thomas Gustafsson
  Thomas Gustafsson
  Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

  Prova vår professionella CV-byggare

  Fler artiklar som denna