På jakt efter CV-mallar? Här hittar du professionella CV-mallar!
Hem > Blogg > Nyheter > På jakt efter cv mallar?
Publicerad: 2015/07/09 | Uppdaterad: 2016/09/16

På jakt efter cv mallar?

Har du tröttnat på ditt jobb och går i tankar att byta jobb. Då ska du börja med att uppdatera ditt CV. Skriv gärna om det från grunden för att få ett bättre perspektiv av din tidigare arbetslivserfarenhet och vad du vill lyfta fram. Sen är det viktigt att ditt nya CV ser bra ut och då har du kommit helt rätt. Vi har CV-mallar för alla typer av jobb. Det är bara leta tills du hittar den mallen som passar dig och din personlighet bäst. Om du skulle fastna för flera olika CV-mallar kan du skapa flera olika digitala CV:n och ha olika utseenden på dom.

Vi erbjuder online CV vilket är ett CV som finns på en egen hemsida. Du kan självklart ladda ner ditt online CV som en PDF och skicka det i ett mail. Vi tycker dock att du ska använda ditt online CV när du söker jobb. Då visar du arbetsgivaren att du hänger med i teknikens värld och är ambitiös.

Du är välkommen att registrera dig för ett gratiskonto och börja fylla i ditt online CV. Det har aldrig varit enklare att skapa ett CV som ser professionellt ut.

Nedan kan du se några av våra mest populära cv mallar.Vill du få ett professionellt CV? Testa vår CV tjänst Skapa ditt nya CV

Några av våra CV mallar

Relaterade artiklar

10 enkla knep för att prestera bättre på jobbet

6 saker som välorganiserade personer gör för att maximera sin produktivitet