CV-mallen är nu flerspråkigt - Välj att få hela tjänsten på engelska! - CV-mallen
Hem > Blogg > Nyheter > CV-mallen är nu flerspråkigt – Välj att få hela tjänsten på engelska!
Publicerad: 2017/11/29 | Uppdaterad: 2018/02/21

CV-mallen är nu flerspråkigt – Välj att få hela tjänsten på engelska!

Vi är stolta över lanseringen av språkstöd på CV-mallen. Detta betyder att du som användare nu kan välja att få hela siten på engelska och inte bara på svenska. Detta är ett första steg i vår utveckling mot en ännu mer användarvänlig tjänst som ska underlätta cv skrivandet för alla i samhället och inte bara dem som har svenska som modersmål.

Vi vill hjälpa de som har svårt med svenska

Med hjälp av språkstödet hjälper vi de personer i samhället som kan ha det extra svårt att skriva CV och ta sig in på arbetsmarknaden. Vi hoppas att detta kommer att underlätta för nyanlända och flerspråkiga att på egen hand skapa ett professionellt CV som skapar intervjutillfällen.

Vad blir nästa steg?

Under 2018 kommer vi fortsätta att utveckla vårt språkstöd med ytterligare språk som exempelvis arabiska för att underlätta för ännu fler att få ett professionellt CV.

Byta språk på CV:t ingår nu i gratiskontot

Till följd av lanseringen av språkstödet så har vi valt att erbjuda alla användare möjligheten att byta rubrikerna i sina CV:n. Detta gör att alla användare nu kan skriva sitt CV på vilket språk som helst. Detta skapar nya möjligheter för personer som ska söka jobb utomlands då CV:t går att skriva på engelska eller vilket annat språk som helst.

Vi hoppas att våra nya funktioner tas emot väl av dig som använder tjänsten och om du har några förslag på ytterligare förbättringar ber vi dig höra av dig.

Vill du få ett professionellt CV? Testa vår CV tjänst Skapa ditt nya CV

Några av våra CV mallar

Relaterade artiklar

7 sätt att bli mer självsäker på jobbet

Så når du ut till rekryterare och nyckelpersoner