CV-mallen är nu flerspråkigt – Välj att få hela tjänsten på engelska!

Vi är stolta över lanseringen av språkstöd på CV-mallen. Detta betyder att du som användare nu kan välja att få hela siten på engelska och inte bara på svenska. Detta […]

CV-mallen är nu flerspråkigt – Välj att få hela tjänsten på engelska!
Vi är stolta över lanseringen av språkstöd på CV-mallen. Detta betyder att du som användare nu kan välja att få hela siten på engelska och inte bara på svenska. Detta är ett första steg i vår utveckling mot en ännu mer användarvänlig tjänst som ska underlätta cv skrivandet för alla i samhället och inte bara dem som har svenska som modersmål.

Vi vill hjälpa de som har svårt med svenska

Med hjälp av språkstödet hjälper vi de personer i samhället som kan ha det extra svårt att skriva CV och ta sig in på arbetsmarknaden. Vi hoppas att detta kommer att underlätta för nyanlända och flerspråkiga att på egen hand skapa ett professionellt CV som skapar intervjutillfällen.

Vad blir nästa steg?

Under 2018 kommer vi fortsätta att utveckla vårt språkstöd med ytterligare språk som exempelvis arabiska för att underlätta för ännu fler att få ett professionellt CV.

Byta språk på CV:t ingår nu i gratiskontot

Till följd av lanseringen av språkstödet så har vi valt att erbjuda alla användare möjligheten att byta rubrikerna i sina CV:n. Detta gör att alla användare nu kan skriva sitt CV på vilket språk som helst. Detta skapar nya möjligheter för personer som ska söka jobb utomlands då CV:t går att skriva på engelska eller vilket annat språk som helst. Vi hoppas att våra nya funktioner tas emot väl av dig som använder tjänsten och om du har några förslag på ytterligare förbättringar ber vi dig höra av dig.
Få ett CV som sticker ut
CV mall bild
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd CV-byggaren och få ett CV som står ut på nolltid. Registrera dig gratis och fyll i din information och välj en mall. Enklare kan det inte bli.
Skapa CV

Tack!

Betyg: 4.5 från 22 personer som har betygsatt denna

Skrivet av

Thomas Gustafssons
Thomas Gustafssons
Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

Testa vår professionella CV byggare

Fler artiklar som denna