Den bästa online cv tjänsten på marknaden. Helt kostnadsfri.
Hem > Blogg > Nyheter > Ditt online cv blev precis ännu bättre
Publicerad: 2016/01/29 | Uppdaterad: 2020/01/27

Ditt online cv blev precis ännu bättre

Våra online cvn har hyllats av både rekryterare och våra medlemmar sedan vi startade verksamheten 2015. Sedan dess arbetar vi hårt på att utveckla och förfina våra cv mallar så att dom ska bli bättre och bättre hela tiden. I oktober 2015 lanserade vi möjligheten för användare att kunna byta rubrikerna i sitt cv från Svenska till Engelska med ett klick. Detta var en fantastik funktion för den som skulle söka jobb där man behöver skicka sitt cv på engelska. Men ingen av våra andra användare hade någon nytta av detta.

Efter månader av hårt arbete har vi därför förbättrat denna funktion så att alla våra medlemmar kan få nytta av den. Den senaste uppdateringen som vi gjort är att du själv kan byta ut alla rubrikerna i ditt online cv och fylla i det du själv vill. Detta gör våra cvn ännu mer dynamiska och anpassningsbara för att passa just dina behov när du söker jobb.

Det är gratis att registrera sig och bli medlem på Cv mallen och med ditt kostnadsfria medlemsskap får du tillgång till att våra snygga cv mallar och en unik hemsida med ditt online cv. Länken till din unika hemsida, med ditt online cv, skickar du till arbetsgivaren som kan öppna upp ditt cv som en hemsida på vilken dator eller mobiltelefon som helst. Det gör dig speciell och du kommer sticka ut på arbetsmarknaden.

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar ekonomiassistent
Vill du få ett professionellt CV? Testa vår CV tjänst Skapa ditt nya CV

Några av våra CV mallar

Relaterade artiklar

7 sätt att bli mer självsäker på jobbet

Så når du ut till rekryterare och nyckelpersoner