CV-mallar Personliga brev Personlighetstest Sök jobb Blogg Priser Logga in Bli medlem
Hem > Blogg > Ditt online cv blev precis ännu bättre

Ditt online cv blev precis ännu bättre

Våra online cvn har hyllats av både rekryterare och våra medlemmar sedan vi startade verksamheten 2015. Sedan dess arbetar vi hårt på att utveckla och förfina våra cv mallar så att dom ska bli bättre och bättre hela tiden. I oktober 2015 lanserade vi möjligheten för användare att kunna byta rubrikerna i sitt cv från Svenska till Engelska med ett klick. Detta var en fantastik funktion för den som skulle söka jobb där man behöver skicka sitt cv på engelska. Men ingen av våra andra användare hade någon nytta av detta.

Efter månader av hårt arbete har vi därför förbättrat denna funktion så att alla våra medlemmar kan få nytta av den. Den senaste uppdateringen som vi gjort är att du själv kan byta ut alla rubrikerna i ditt online cv och fylla i det du själv vill. Detta gör våra cvn ännu mer dynamiska och anpassningsbara för att passa just dina behov när du söker jobb.

Det är gratis att registrera sig och bli medlem på Cv mallen och med ditt kostnadsfria medlemsskap får du tillgång till att våra snygga cv mallar och en unik hemsida med ditt online cv. Länken till din unika hemsida, med ditt online cv, skickar du till arbetsgivaren som kan öppna upp ditt cv som en hemsida på vilken dator eller mobiltelefon som helst. Det gör dig speciell och du kommer sticka ut på arbetsmarknaden.

underskoterska jurist marknadsforare reseledare psykolog

 


Ska du skriva CV? Prova vårt verktyg som underlättar arbetet Prova CV-mallen.se nu

Några av våra CV-mallar


Relaterade Artiklar

Kronologiskt eller funktionellt – två olika CV-upplägg att prova

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag och konsultföretag – vad är skillnaderna?