Hur fungerar din inloggade sida - CV-mallen

Hur fungerar din inloggade sida

Vi har nyligen uppdaterat designen på din inloggade sida. Detta för att göra tjänsten mer tydlig och lätt att använda. Nedan beskriver vi hur din inloggade sida fungerar. Dina CV:n […]

Hur fungerar din inloggade sida

Vi har nyligen uppdaterat designen på din inloggade sida. Detta för att göra tjänsten mer tydlig och lätt att använda. Nedan beskriver vi hur din inloggade sida fungerar.

Dina CV:n och personliga brev.

Sidan dina CV:n ger dig en översiktsbild över dina existerande CV:n och personliga brev (förkortas PB från nu). Som gratismedlem har du ett CV och ett PB. Om du uppgraderar ditt konto kan du ha upp till 15 st olika CV:n och PB. Alla dessa ser du på denna översiktssida.

Du klickar på knappen ”redigera” för det CV eller PB som du vill fylla i eller uppdatera informationen i.

Sidan för att redigera CV och personligt brev

När du valt att redigera ett CV eller personligt brev kommer du till ”redigeringssidan”.

Huvudmeny

Högst upp på sidan har du din ”huvudmeny” för ditt konto.

Funktionsmeny

Nedanför huvudmenyn hittar du ”funktionsmenyn” för det CV/PB som du redigerar. I funktionsmenyn hittar du funktionen för att:
1. Dela ditt CV/PB – Här klickar du för att få upp din CV/PB länk eller funktionen att öppna ett färdigskrivet mail med din CV/PB länk i.
2. Ladda ner CV – Klicka här för att ladda ner ditt CV/PB som PDF dokument. Funktionen är enbart tillgänglig för uppgraderade medlemmar.
3. Förhandsgranska CV/PB – Klicka här för att öppna ditt digitala CV/PB. Ditt CV/PB finns på en unik hemsida. Det är länken till denna hemsida som får upp när du klickar på ”1. dela ditt CV/PB”. Det är denna länk du skickar till arbetsgivaren när du söker jobb.
4. Online/Offline – Detta är din CV status. När ditt CV är offline är det enbart du som kan öppna ditt digitala CV. När du gör ditt CV online kan arbetsgivare som du skickat din CV-länk till också se ditt digitala CV.

CV-meny

Nedanför funktionsmenyn hittar du din ”CV-meny”. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som medlem att fylla i ditt CV har vi valt att dela upp ditt CV i olika sektioner när du fyller i det. Du flyttar dig mellan dessa sektioner genom att klicka i din CV-meny. Du kan gå fram och tillbaka mellan de olika sektionerna och ändra och uppdatera informationen i ditt CV.

Innehåll

Under CV-menyn har du området för att fylla i innehållet i ditt CV.

Nya funktioner

Statusrad i ditt digitala CV

För att förtydliga om ditt CV är offline eller online har vi lagt till en statusrad i ditt digitala CV. Denna statusrad är det enbart du som ser när du är inloggad på ditt konto. Statusraden syns enbart när ditt CV är offline och är en varning så att du inte råkar skicka din CV-länk till en arbetsgivare när ditt CV är offline och inte kan öppnas. När du gör ditt CV online försvinner raden och ditt CV.

Gratis CV mallar

Nu har även du som gratisanvändare tillgång alla våra CV-mallar.

Enklare navigering

Vi har gjort knappar och struktur tydligare på ditt konto för att det ska bli enklare att navigera på din inloggade sida.

Innehållsförteckning
  Fler artiklar om: Nyheter

  Prova vår professionella CV-byggare

  Fler artiklar som denna
  Sveriges bästa arbetsgivare enligt anställda år 2023
  Sveriges bästa arbetsgivare enligt anställda år 2023

  Året 2023 har varit en utmanande period för Sveriges arbetsmarknad med skenande inflation, höjda räntor och ökande arbetslöshet. I oktober ligger arbetslösheten i Sverige på 7,4%, och säsongsanpassade och utjämnade […]

  Bristyrken
  Bristyrken

  Behöver du välja utbildning snart? Då kan det vara bra att ha koll på vilka yrken det kommer finnas jobb inom de närmaste åren när du ska skapa en framtid […]

  Sveriges bästa universitet
  Sveriges bästa universitet

  Går du i tankarna om att börja plugga? Kanske tar du snart studenten, eller har jobbat ett par år och nu är det dags att börja tänka på vad du […]