Kortlänk till ditt CV

För att göra tjänsten ännu bättre och ditt CV ännu mer intressant för rekryterarna har vi lanserat short links. En kortlänk är en förkortad version av din unika CV-länk som […]

Kortlänk till ditt CV
För att göra tjänsten ännu bättre och ditt CV ännu mer intressant för rekryterarna har vi lanserat short links. En kortlänk är en förkortad version av din unika CV-länk som gör den enklare att skicka och skriva ner. Vi har skapat funktionen då våra kunder har efterfrågat ett sätt att få en snyggare länk. Som uppgraderad medlem får du tillgång till denna funktionen och du kan se ett exempel på hur en kortlänk ser ut jämt emot en original länk nedan. Original CV-länk: https://www.cv-mallen.se/online-cv/exempelkonto/reseledare Kortlänk: https://goo.gl/g2VOCD Din förkortade länk inte bara snyggare utan ger ett mer originellt intryck då du slipper visa hela CV-mallen länken. Vi hoppas att du kommer ha stor nytta av funktionen. Har du inte ett konto kan du registrera ett gratis konot och komma igång med ditt nya, mer professionella CV nu.
Få ett CV som sticker ut
CV mall bild
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd CV-byggaren och få ett CV som står ut på nolltid. Registrera dig gratis och fyll i din information och välj en mall. Enklare kan det inte bli.
Skapa CV

Tack!

Betyg: 3.8 från 20 personer som har betygsatt denna

Skrivet av

Thomas Gustafssons
Thomas Gustafssons
Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

Testa vår professionella CV byggare

Fler artiklar som denna