CV-mallen lanserar ONLINE CV
Hem > Blogg > Nyheter > Vi lanserar ny online CV tjänst
Publicerad: 2015/07/09 | Uppdaterad: 2015/07/09

Vi lanserar ny online CV tjänst

Efter att ha lyssnat på våra kunder så har vi utvecklat en Online CV tjänst där alla medlemmar kan skapa sitt CV direkt i webbläsaren. Varje medlem får en egen CV sida som dom kan skicka till arbetsgivaren digitalt. Online CV är bättre än ett vanligt CV då det alltid är tillgängligt och man slipper strula med skrivaren och olika format.

Hur fyller jag i mitt online CV?

Vi har utvecklat tjänsten så att den ska vara så enkel som möjligt att använda för användaren. Du loggar enkelt in på ditt konto och där finns det enkla rutor som du fyller i med text. Varje ruta har en förklaringstext så att du förstår vad du ska fylla i. Om du fyller i en ruta fel så kan du klicka på din cv länk och se din cv mall direkt i webbläsaren och se hur du ska ändra din text. Sedan går du enkelt tillbaka till din sida och uppdaterar texten.

Såhär ser det ut där man fyller i sin CV mall.

Såhär ser det ditt färdiga cv ut som du skickar till arbetsgivaren.

Hur skickar jag mitt online CV?

Varje kund har en unik länk som finns tillgängligt inne på deras inloggade sida. Denna länk kopierar man och skickar till dom personer som man vill ska läsa sitt CV.

Kan alla se mitt CV?

Det bestämmer varje kund helt själv. Eftersom det finns mycket information i ett CV så vill man kanske inte att det hela tiden ska ligga offentligt på internet. Därför har vi utvecklat en super enkel funktion där du som medlem kan välja att stänga av ditt Online CV för allmänheten. Du som medlem kommer alltid åt ditt online CV även om du valt att ingen annan ska kunna se det. Detta för att du ska kunna uppdatera och välja mall på ditt CV även när det inte är publikt.

Går det att söka upp mitt CV på google?

Nej, vi har valt att stänga ute alla cv mallar från google sökningar. Detta för att inga obehöriga människor ska kunna hitta ditt CV.

Kan jag skriva ut mitt CV?

Ja, vi har anpassat alla våra snygga online cv mallar så att dom enkelt går att skriva ut direkt från webbläsaren. Du behöver bara trycka på print så har du ett pappers cv.

Fungerar mitt CV i alla enheter?

Ja, vårt online CV är mobil-optimerat så att det ser bra ut i mobiler, läsplattor och på större skärmar. Det gör att du alltid kommer ha en snygg cv mall tillgänglig när du behöver det.

 

Vill du få ett professionellt CV? Testa vår CV tjänst Skapa ditt nya CV

Några av våra CV mallar

Relaterade artiklar

7 sätt att bli mer självsäker på jobbet

Så når du ut till rekryterare och nyckelpersoner