October 6, 2015

Personligt brev

När du söker ett jobb är det viktigt att du skickar med ett personligt brev som beskriver dig som person mer ingående. Ditt cv är till för att ge arbetsgivaren en snabb sammanfattning av ditt karriärsliv, din utbildning, certifieraingar och kunskaper. Ditt personliga brev beskriver vem du är som person, dina ambitioner, hur du utvecklats karrärsmässigt och vart du vill. Du kan också skriva lite kuriosa om vem du är och vad du gillar att göra. Kort sagt är ditt personliga brev en mer ingående beskrivning av dig som person som arbetsgivaren kan läsa när han fått upp ögonen för ditt cv. Här kan du läsa mer om vad du ska tänka på när du skriver ett personligt brev.

Inspiration för att skriva ett personligt brev.

För att underlätta projektet med att skriva ett personligt brev erbjuder vi alla medlemmar med uppgraderat konto över 50 st färdiga personliga brev som gett intervjuer och jobb. Detta är ett perfekt sätt att lära sig hur man ska skriva, formulera sig och vad man kan ha med i sitt personliga brev för att fånga arbetsgivarens intresse. Vet du redan hur du ska skriva ditt personliga brev kan du registrera ett konto gratis och använda vår tjänst för att bygga ditt online-cv och online-personliga brev.

Du kan välja på att ha ditt digitala personliga brev hopkopplat direkt i ditt digitala CV men också välja att ha ditt cv separat från ditt personliga brev. Båda två har var sin unik länk och är en egen hemsida som du har.

Skärmavbild 2015-10-06 kl. 14.18.15

Hur fungerar ett online personligt brev?

Det är jätte enkelt och användarvänligt. Du fyller i din information i en text-editor direkt på din inloggade sida. Du kan själv sätta rubriker och annat, precis som du skulle göra i word. Sedan är det bara att spara och vipps så har du en egen hemsida med ditt personliga brev. Vill du skriva ut ditt personliga brev går det också. Men vi ser ingen direkt anledning för dig att göra det. Det är enklare att bara kopiera din länk och skicka den i din ansökan. Arbetsgivaren kan då läsa ditt personliga brev vart som helst när som helt på sin dator eller telefon. Det kan inte bli enklare än så.

Skärmavbild 2015-10-06 kl. 14.29.51

Kan jag dela mitt personliga brev på Facebook?

Självklart kan du det, det är just detta som är  så fiffigt med ett online personligt brev! Du är inte längre begränsad att dela med dig av ditt cv som fil som någon måste ladda ner. Nu kan du dela det på alla sociala medier och på så sätt söka jobb på ett helt nytt sätt. Det enda du behöver göra är att kopiera din unika länk och klistra in den i ett Facebook inlägg och vipps så kan alla som du vill ta del av ditt personliga brev! Det här är det nya sättet att söka jobb på!

Registrera dig och börja söka jobb som man ska göra på 2000-talet! Medlemskapet är kostnadsfritt, välkommen till Cv-mallen.se

Bli medlem gratis