Massa mallar som ger ett Snyggt CV helt gratis
Hem > Blogg > Nyheter > Snyggt CV med en knapptryckning
Publicerad: 2015/07/09 | Uppdaterad: 2020/02/04

Snyggt CV med en knapptryckning

Det är i stort sett omöjligt att få till ett snyggt cv när du skriver det i ett ordredigeringsprogram som word. Detta är problem som de flest är överens om men ingen verkar ha något bra svar på hur hur man ska lösa det. Vissa struntar helt enkelt i hur cv:t ser ut och förlitar sig på att innehållet ska skapa intresse medan andra försöker att klippa och klistra in bilder i sitt wordokument för att ge det en unik design. Ingen av dessa lösningar kommer att ge dig ett snyggt cv som sticker ut vilket, på senare dagar, har blivit allt viktigare.

Använd en tjänst som är speciellt framtagen för att ge ett snyggt cv

CV-mallen är en digital tjänst unikt framtagen för att skapa cv:n och personliga brev. Tjänsten har utvecklats under 3 år och lanseras nu till dig som privatperson. Med hjälp av CV-byggaren som ingår i ditt kostnadsfria konto kan du snabbt och enkelt skapa ett snyggt CV som sticker ut från mängden. I CV byggaren finns det ett stort antal färdiga CV-mallar som du kan välja mellan med en knapptryckning. All din CV-information flyttas digitalt in i CV-mallen och hamnar på rätt ställe så du får en bra struktur som rekryterare och arbetsgivare gillar. Detta gör att du kan byta utseende på ditt CV i efterhand utan att behöva klippa och klistra text fram och tillbaka.

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar ekonomiassistent

Digitalt CV eller PDF

Vår CV-byggare skapar automatiskt ett digitalt CV till dig som finns tillgängligt på en egen, unik, hemsida. Istället för att behöva bifoga filer i ett mail när du söker jobb så kopierar du bara in länken till denna CV-hemsida i mailet. Arbetsgivaren behöver inte ladda ner några filer utan klickar på din CV-länk och får upp ditt CV direkt i sin webbläsare. Eftersom våra CV-mallar är mobilanpassade, även kallat responsiva, så spelar det ingen roll om arbetsgivaren öppnar ditt CV i en mobiltelefon eller på en dator. Våra CV-mallar anpassar automatiskt textstorlek, och struktur så att de alltid ger ett snyggt CV oberoende av skärmstorlek. Detta är framtiden för hur man arbetar med CV.

Om du inte vill använda dig av det digitala CV:t utan vill skicka ditt CV som en PDF så går det självklart bra också. Du kan med ett klick ladda ner ditt CV till din dator som en utskriftvänlig PDF fil. Ditt CV är alltid lika snyggt oberoende om det är en PDF eller digitalt.

Allt på ett ställe

När du ska söka jobb räcker det inte bara med att skicka ett CV. Du måste även skriva ett personligt brev där du berättar med om dig själv och förklarar varför just du ska få jobbet. Ditt personliga brev ska se likadant ut som ditt CV och därför skapar vår CV byggare även en snygg mall för ditt personliga brev. På så sätt har du allt samlat på ditt konto utan krångel.

Kom igång och få ett snyggt CV du också

Du behöver inte ha någon tidigare kunskap kring design eller någon datorvana för att få ett snyggt CV. Med vår CV-byggare är det bara att fylla i din information på ditt konto i de fält som finns och sedan skapar vår tjänst automatiskt ditt nya snygga CV. Det har aldrig varit så enkelt att få ett CV som ger en WOW-känsla. Gör som över 200 000 redan registrerade medlemmar och skapa ditt kostnadsfria konto nu och börja fylla i ditt CV. I ditt konto ingår även ett personlighetstest som du kan göra för att lära känna dig själv bättre. Personlighetstestet är också ett bra komplement till dina ansökningshandlingar och du kan använda det för att visa på att din personlighet stämmer överens med jobbet som du söker vilket ökar dina chanser att få jobbet.

Vill du få ett professionellt CV? Testa vår CV tjänst Skapa ditt nya CV

Några av våra CV mallar

Relaterade artiklar

7 sätt att bli mer självsäker på jobbet

Så når du ut till rekryterare och nyckelpersoner