July 9, 2015

Snyggt CV med en knapptryckning

Cv-mallen har precis uppdaterat sin CV byggare och kan nu erbjuda snygga cv mallar. Våra cv mallar är inte bara snyggt designade utan är också fullt responsiva så att dom ser bra ut i både mobilen och på datorn. Om du inte vill använda vår online CV tjänst som är helt gratis kan du ladda ner ditt CV eller skriva ut det direkt från Webbläsaren.

Du behöver aldrig mer krångla med Word och försöka klippa och klistra för att få ett snyggt CV. Nu fyller du bara i dina uppgifter på din personliga sida och klicka på en knapp så flyttas all information direkt in i den färdiga CV mallen som du valt. Det kan inte bli enklare än så.

Vill du bara redigera eller uppdatera ditt CV men inte ha det online och tillgängligt för arbetsgivarna så kan du enkelt välja att göra det privat. Då kan ingen annan utom du komma åt ditt CV. Detta ökar säkerheten för dig och dina uppgifter.

Nedan har du bildexempel på våra Två mest populära mallar för tillfället. Om du också vill skapa ett gratis konto och få ett snyggt cv så är det bara att klicka här och bli medlem.

mall1liten
mall2
Bli medlem gratis