Snyggt CV med en knapptryckning

Det är i stort sett omöjligt att få till ett snyggt cv när du skriver det i ett ordredigeringsprogram som word. Detta är problem som de flest är överens om […]

Snyggt CV med en knapptryckning

Det är i stort sett omöjligt att få till ett snyggt cv när du skriver det i ett ordredigeringsprogram som word. Detta är problem som de flest är överens om men ingen verkar ha något bra svar på hur hur man ska lösa det. Vissa struntar helt enkelt i hur cv:t ser ut och förlitar sig på att innehållet ska skapa intresse medan andra försöker att klippa och klistra in bilder i sitt wordokument för att ge det en unik design. Ingen av dessa lösningar kommer att ge dig ett snyggt cv som sticker ut vilket, på senare dagar, har blivit allt viktigare.

Använd en tjänst som är speciellt framtagen för att ge ett snyggt cv

CV-mallen är en digital tjänst unikt framtagen för att skapa cv:n och personliga brev. Tjänsten har utvecklats under 3 år och lanseras nu till dig som privatperson. Med hjälp av CV-byggaren som ingår i ditt kostnadsfria konto kan du snabbt och enkelt skapa ett snyggt CV som sticker ut från mängden. I CV byggaren finns det ett stort antal färdiga CV-mallar som du kan välja mellan med en knapptryckning. All din CV-information flyttas digitalt in i CV-mallen och hamnar på rätt ställe så du får en bra struktur som rekryterare och arbetsgivare gillar. Detta gör att du kan byta utseende på ditt CV i efterhand utan att behöva klippa och klistra text fram och tillbaka.

[show_cv_template count="5" post_type="cvmallar"]

Digitalt CV eller PDF

Vår CV-byggare skapar automatiskt ett digitalt CV till dig som finns tillgängligt på en egen, unik, hemsida. Istället för att behöva bifoga filer i ett mail när du söker jobb så kopierar du bara in länken till denna CV-hemsida i mailet. Arbetsgivaren behöver inte ladda ner några filer utan klickar på din CV-länk och får upp ditt CV direkt i sin webbläsare. Eftersom våra CV-mallar är mobilanpassade, även kallat responsiva, så spelar det ingen roll om arbetsgivaren öppnar ditt CV i en mobiltelefon eller på en dator. Våra CV-mallar anpassar automatiskt textstorlek, och struktur så att de alltid ger ett snyggt CV oberoende av skärmstorlek. Detta är framtiden för hur man arbetar med CV.

Om du inte vill använda dig av det digitala CV:t utan vill skicka ditt CV som en PDF så går det självklart bra också. Du kan med ett klick ladda ner ditt CV till din dator som en utskriftvänlig PDF fil. Ditt CV är alltid lika snyggt oberoende om det är en PDF eller digitalt.

Allt på ett ställe

När du ska söka jobb räcker det inte bara med att skicka ett CV. Du måste även skriva ett personligt brev där du berättar med om dig själv och förklarar varför just du ska få jobbet. Ditt personliga brev ska se likadant ut som ditt CV och därför skapar vår CV byggare även en snygg mall för ditt personliga brev. På så sätt har du allt samlat på ditt konto utan krångel.

Kom igång och få ett snyggt CV du också

Du behöver inte ha någon tidigare kunskap kring design eller någon datorvana för att få ett snyggt CV. Med vår CV-byggare är det bara att fylla i din information på ditt konto i de fält som finns och sedan skapar vår tjänst automatiskt ditt nya snygga CV. Det har aldrig varit så enkelt att få ett CV som ger en WOW-känsla. Gör som över 200 000 redan registrerade medlemmar och skapa ditt kostnadsfria konto nu och börja fylla i ditt CV. I ditt konto ingår även ett personlighetstest som du kan göra för att lära känna dig själv bättre. Personlighetstestet är också ett bra komplement till dina ansökningshandlingar och du kan använda det för att visa på att din personlighet stämmer överens med jobbet som du söker vilket ökar dina chanser att få jobbet.

Få ett CV som sticker ut
CV mall bild
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd CV-byggaren och få ett CV som står ut på nolltid. Registrera dig gratis och fyll i din information och välj en mall. Enklare kan det inte bli.
Skapa CV

Tack!

Betyg: 3.00 från 11 personer som har betygsatt denna
Thomas Gustafsson
Thomas Gustafsson
Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

Testa vår professionella CV byggare

Fler artiklar som denna

Bli stark på jobbet – 5 träningstips som du kan göra på jobbet

Bli stark på jobbet – 5 träningstips som du kan göra på jobbet

Känner du av besvär som dålig hållning, musarm, problem med rygg och nacke eller dålig arbetsställning? Blir du stressad av långa arbetsdagar och känns det svårt att klämma in tid […]

CV-mallen är nu flerspråkigt – Välj att få hela tjänsten på engelska!

CV-mallen är nu flerspråkigt – Välj att få hela tjänsten på engelska!

Vi är stolta över lanseringen av språkstöd på CV-mallen. Detta betyder att du som användare nu kan välja att få hela siten på engelska och inte bara på svenska. Detta […]

Hur fungerar din inloggade sida

Hur fungerar din inloggade sida

Vi har nyligen uppdaterat designen på din inloggade sida. Detta för att göra tjänsten mer tydlig och lätt att använda. Nedan beskriver vi hur din inloggade sida fungerar. Dina CV:n […]