April 7, 2016

Sök jobb 2016 med våra nya Cv mallar

Våren 2016 är här och det börjar bli dags att ta tag i jobbsökandet innan sommarledigheten sätter in. Detta vill vi hjälpa till med genom att lansera nya professionella cv mallar som gör er unika på arbetsmarknaden. Vi kommer under våren att släppa ett flertal nydesignade cv mallar med jämna mellanrum och vi börjar med att lansera Cv mallen ”IT-teknikern”.

Mallen har ett stilrent och klassiskt utseende och erbjuder all den funktionalitet som förknippas med våra cv mallar. Du kan ändra färg, lägga till en bild, byta typsnitt, ändra textstorlek m.m för att anpassa mallen för att passa just dig. Vi hoppas att ni kommer uppskatta den och hör gärna av er till oss om ni vill ge oss ni gillar den eller har idéer om hur den kan förbättras.

För att använda CV mallen skapar du ett konto, det är gratis, och använder vår användarvänliga CV byggare. Du fyller enkelt i dina arbetsuppgifter och all annan information på ditt kontot och väljer en CV design som du vill ha. Allt fylls automatiskt i direkt i ditt nya CV och du får en professionell struktur på ditt CV.
Du kan ändra och uppdatera ditt CV när du vill då informationen finns kvar på ditt konto. Det gör att du aldrig mer behöver leta efter ditt gamla CV när du ska söka jobb igen. Allt finns tillgängligt för dig på ditt konto när du behöver det.

Våra CV mallar är framtagna tillsammans med rekryterare vilket gör att dom inte bara har ett professionellt utseende utan också en perfekt struktur. Du kan lägga all fokus på innehållet i ditt CV och låta oss hjälpa dig med utseendet.

Vi hoppas att ni blir kallade på många intervjuer och får drömjobbet med hjälp av vår tjänst. Lycka till!

Bli medlem gratis