Vi blir ännu mer användarvänliga

Vi har i flera månader fört diskussioner med våra användare kring hur vi kan göra tjänsten mer användarvänlig och enkel att förstå. Med hjälp av den feedbacken vi fått in har […]

Vi blir ännu mer användarvänliga
Vi har i flera månader fört diskussioner med våra användare kring hur vi kan göra tjänsten mer användarvänlig och enkel att förstå. Med hjälp av den feedbacken vi fått in har vi anpassat design och funktionalitet för att ge en bättre användarupplevelse.

Vad har ändrats?

Vi har ändrat strukturen för hur man arbetar med sina digitala CVn och personliga brev. Vi har flyttat ut stora delar av funktionaliteten för varje CV till översiktssidan. På så sätt får man en bättre översikt och sparar tid när man redigerar sina CVn. Från översiktssidan kan man ladda ner både CV och personligt brev, se statistiken för hur många gånger ett CV visats och laddats ner samt ta bort och skapa nya CVn.

Kommer det komma fler uppdateringar?

Javisst! Vi fortsätter diskussionerna med våra användare och kommer under vintern att lansera nya uppdateringar som gör tjänsten ännu bättre. Vi hoppas att du kommer uppskatta förändringarna och har du åsikter eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till info@cv-mallen.se
Få ett CV som sticker ut
CV mall bild
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd CV-byggaren och få ett CV som står ut på nolltid. Registrera dig gratis och fyll i din information och välj en mall. Enklare kan det inte bli.
Skapa CV

Tack!

Betyg: 3.8 från 1 personer som har betygsatt denna

Skrivet av

Thomas Gustafssons
Thomas Gustafssons
Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

Testa vår professionella CV byggare

Fler artiklar som denna