Vi lanserar CV-mallen jobb-sök och jobbmatchning

Nu kan du som medlem hitta drömjobbet direkt på ditt CV-mallen konto. Vi har, i samarbete med, arbetsförmedlingen lanserat en avancerad sökfunktion för att hjälpa dig att hitta jobb. Jobbmatchning Med hjälp av […]

Vi lanserar CV-mallen jobb-sök och jobbmatchning
Nu kan du som medlem hitta drömjobbet direkt på ditt CV-mallen konto. Vi har, i samarbete med, arbetsförmedlingen lanserat en avancerad sökfunktion för att hjälpa dig att hitta jobb. Jobbmatchning Med hjälp av vårt avancerade system hittar vi automatiskt jobbannonser som är intressanta och passande för dig. Du behöver alltså inte göra någonting själv utan vi hittar jobben åt dig. Vi är väldigt stolta över funktionen som vi är ensamma om på marknaden. Vi kommer, löpande, utveckla jobbmatchningen så att den tillslut gör att du aldrig mer behöver söka jobb själv. Du är välkommen att använda funktionen från ditt gratiskonto. Har du inget konto kan du registrera dig här.  Sök själv efter jobb Vill du hellre söka efter jobb själv kan du självklart göra det också. Vi har en avancerad sökfunktion där du själv fyller i dina sökord och får upp jobbannonser som passa dig. Du behöver inte vara medlem för att använda vår sökfunktion. Klicka här för att testa den. Spara dina favoriter När du hittar ett intressant jobb är det bara att spara det till din favorit-lista. Med en knapptryckning sparar du ett intressant jobb och kan enkelt hitta det i din "sparat lista". Sök jobbet med ditt digitala cv När du hittat ett jobb som du vill söka är det bara att kopiera länken till ditt digitala CV och söka jobbet. Nu har du allt på ett ställe. Det kan inte bli enklare!
Få ett CV som sticker ut
CV mall bild
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd CV-byggaren och få ett CV som står ut på nolltid. Registrera dig gratis och fyll i din information och välj en mall. Enklare kan det inte bli.
Skapa CV

Tack!

Betyg: 4.4 från 17 personer som har betygsatt denna

Skrivet av

Thomas Gustafssons
Thomas Gustafssons
Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

Testa vår professionella CV byggare

Fler artiklar som denna