CV-mallar Personliga brev Personlighetstest Sök jobb Blogg Priser Logga in Bli medlem
Hem > Blogg > Vi lanserar CV-mallen jobb-sök och jobbmatchning

Vi lanserar CV-mallen jobb-sök och jobbmatchning

Nu kan du som medlem hitta drömjobbet direkt på ditt CV-mallen konto. Vi har, i samarbete med, arbetsförmedlingen lanserat en avancerad sökfunktion för att hjälpa dig att hitta jobb.

Jobbmatchning
Med hjälp av vårt avancerade system hittar vi automatiskt jobbannonser som är intressanta och passande för dig. Du behöver alltså inte göra någonting själv utan vi hittar jobben åt dig.
Vi är väldigt stolta över funktionen som vi är ensamma om på marknaden. Vi kommer, löpande, utveckla jobbmatchningen så att den tillslut gör att du aldrig mer behöver söka jobb själv. Du är välkommen att använda funktionen från ditt gratiskonto. Har du inget konto kan du registrera dig här. 

Sök själv efter jobb
Vill du hellre söka efter jobb själv kan du självklart göra det också. Vi har en avancerad sökfunktion där du själv fyller i dina sökord och får upp jobbannonser som passa dig. Du behöver inte vara medlem för att använda vår sökfunktion. Klicka här för att testa den.

Spara dina favoriter
När du hittar ett intressant jobb är det bara att spara det till din favorit-lista. Med en knapptryckning sparar du ett intressant jobb och kan enkelt hitta det i din ”sparat lista”.

Sök jobbet med ditt digitala cv
När du hittat ett jobb som du vill söka är det bara att kopiera länken till ditt digitala CV och söka jobbet. Nu har du allt på ett ställe. Det kan inte bli enklare!


Ska du skriva CV? Prova vårt verktyg som underlättar arbetet Prova CV-mallen.se nu

Några av våra CV-mallar


Relaterade Artiklar

Så gör du något åt din stressiga situation på jobbet

Jobbsökande och minderårig?