Vi lanserar efterlängtad dupliceringsfunktion

Vi har fått önskemål från ett stort antal kunder om en kopieringsfunktion så att man kan kopiera ett redan existerande CV och slippa fylla i all information på nytt när […]

Vi lanserar efterlängtad dupliceringsfunktion
Vi har fått önskemål från ett stort antal kunder om en kopieringsfunktion så att man kan kopiera ett redan existerande CV och slippa fylla i all information på nytt när man skapar ett nytt CV. Efter månader av hårt jobb lanserar vi äntligen denna funktion. Den nya funktionen är väldigt enkel att använda och med två klick kan man skapa ett helt nytt digitalt CV som ligger på en egen hemsida med redan ifylld information! Vi hoppas att ni kommer älska funktionen lika mycket som vi gör och får stor nytta av den. Ta er en titt på videon nedan för att se hur enkelt det är att skapa ett nytt digitalt CV.
Få ett CV som sticker ut
CV mall bild
Vill du maximera dina chanser att bli kallad till intervju? Använd CV-byggaren och få ett CV som står ut på nolltid. Registrera dig gratis och fyll i din information och välj en mall. Enklare kan det inte bli.
Skapa CV

Tack!

Betyg: 4.8 från 12 personer som har betygsatt denna

Skrivet av

Thomas Gustafssons
Thomas Gustafssons
Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

Testa vår professionella CV byggare

Fler artiklar som denna