ANNA ANDERSSON - CV

Previewing your CV on a smartphone may lead to a distorted layout due to the limited screen size. For an accurate view, please download or preview it on a computer.

Ladda ner
Telefon : 07011122233 E-mail: exempelcv@cv-mallen.se Adress :Storgatan 1

ANNA ANDERSSON

 
Sammanfattning

Utåtriktad och strukturerad gymnasieekonom i grunden med erfarenhet av butiksarbete, kassa, försäljning, kundevent och servering. Trots mina unga år så har jag varit aktiv i arbetslivet i ungefär 7 år. Mina år inom servicebranschen har gett mig goda kunskaper i att bemöta människor och att alltid vara serviceinriktad. Mitt mål är att ständigt utvecklas och jag vill bidra med mina kunskaper och erfarenheter i en verksamhet tillsammans med engagerade kollegor. Några av mina styrkor är också att jag är väldigt social och har lätt att samarbeta och anpassa mig till nya arbetskamrater och arbetsuppgifter.

 
Arbetslivserfarenhet
2017 - 2019
Matbutik - Kassa- och butiksmedarbetare

Extra/deltidsanställning som butiksmedarbetare där mina vanligaste arbetsuppgifter var att sitta i kassan, fylla på varor i butiken och att arbeta på lagret.

2016 - 2017
Stora Matbutiken - Kassa- och butiksmedarbetare

Extra/deltidsanställning som butiksmedarbetare där mina vanligaste arbetsuppgifter var att sitta i kassan, fylla på varor i butiken och att arbeta på lagret. ICA Gourmet är en lite dyrare ICA butik där förväntan på professionell service är hög. 

2015 - 2016
Baren - Servitris

Som servitris är man ansiktet utåt för restaurangen. Yrket innefattar en bred roll där det ingår hög service, kvalité, stresstålighet och energi. Min uppgift var att se till att gästerna alltid var mätta och belåtna och att dom hade en fantastisk restaurangupplevelse. Jag har även arbetat som hovmästare där man tar hand om restaurangens gäster samtidigt som man planerar, organiserar och leder arbetet för serviser, bartendrar och diskare.

2013 - 2015
Idrottsföreningen - Ekonomi- och försäljningsassistent

Det här var ett av det mest lärorika arbeten jag har haft. Min roll som ekonomi- och försäljningsassistent började med avlastning med lättare administrativa arbeten med sortering av papper, pärmar, kundbokningar och enklare försäljning via telefonen. Med tiden så fick jag mer ansvar och började dela ekonomiansvaret med löpande bokföring och månadsavstämningar. Försäljningen tog mer fart och jag skapade ett stort nätverk och började tillsammans med försäljningschefen göra större affärer med betydligt större summor. Jag var även kontaktperson för alla junior- och ungdomslag i föreningen vilket innefattade en hel del administration, ansvar och beslutstagande. Under matcher så arbetade jag som företagsvärdinna då det alltid var företag med kunder som hade event. Jag har även anordnat och lett en del företagskonferenser.

 
Utbildning
2010 - 2014
Gymnasieskolan
Diplomerad Gymnasieekonom

En otroligt bred och lärorik linje där valmöjligheterna för inriktning var oändliga. Jag läste ekonomi med inrikting mot marknadsföring och försäljning. Exempel på kurser som jag läst: Marknadsföring, Företagsekonomi A&B, Butiksexponering, Organisation och Ledarskap, Affärsjuridik och UF (Ung Företagsverksamhet). Jag tog studenten med titeln som Diplomerad Gymnasieekonom. 

2010 - 2014
 
Kunskaper
Projekt
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Visma Asministration
CRM Säljsystem
TransTicket
Caspeco
2015 - 2016
Lagledare - Damlaget

Som lagledare i Damlaget tog jag ett stort ansvar. Arbetet innefattade allt kring sponsring, lagarbeten, matcharrangemang, bussbokningar, kontakt med övriga serielag och bollplank för spelare och tränare. Att jobba med dam ishockey var en otroligt lärorik utmaning då intresset inte är lika stort som för herr ishockey.

2015 - 2016