Maja Andreasson - CV

Previewing your CV on a smartphone may lead to a distorted layout due to the limited screen size. For an accurate view, please download or preview it on a computer.

Ladda ner
Maja Andreasson Miljövetare
E-mail exempelcv@cv-mallen.se
Telefon 070 111 222 33
Adress Stockholmsgatan 1
11122 Stockholm
Kort om mig

Jag är en 25 år ung tjej med en miljövetarutbildning i ryggsäcken och som är mycket ivrig på att få starta min karriär och därmed få göra skillnad, på riktigt. Jag är en självgående, mycket fokuserad och nogrann person som älskar att ha många projekt igång och som framförallt älskar att ta mig an utmaningar - det är genom dessa man lär sig något, enligt mig. På min fria tid aktiverar jag mig gärna, helst genom dans som funnits med som intresse och aktivitet under hela mitt liv. Läsning, umgänge och inredning och ytterligare saker jag gärna fyller min lediga tid med.

Arbetslivserfarenhet
2011 Lagershoppen BUTIKSMEDARBETARE

Huvudsakliga arbetsuppgifter har bestått av kundmottagning, kassaförsäljning och försäljning. Tiden som säljare har gett mig många erfarenheter och utvecklat förmågor såsom problemlösning, bemötande, kommunikation, ansvarstagande, kreativitet och stresstålighet.

Januari 2015 - Augusti 2017 Hyresbostadsbolaget MILJÖASSISTENT

Under hösten 2014 praktiserade jag på Hyresbostadsbolaget. Under min praktiktid var jag en del av energi- och miljögruppen. Jag deltog i en rad projekt samt fick egna uppgifter relaterade till miljö. Under tidig vår fick jag en allmän visstidsanställning på miljö- och energiavdelningen. Mina arbetsuppgifter bestod i att följa upp den egenkontroll, enligt miljöbalken, företaget erhåller inom miljöområdet på såväl egen verksamhet som på underentreprenörer. Jag har också deltagit i arbetet med att ta fram ett egenkontrollprogram för fastighetsägare, där jag utfört grundarbetet för programmet.

December 2001 - Juni 2014 Monteringsbolaget SÄLJARE/ORDERMOTTAGARE

Arbetsuppgifterna har bestått av in-och utleverans av varor i systemet, fakturering, kassaförsäljning och kundmottagande.

2008 - 2011 Konditoriet KONDITORBITRÄDE

Arbetsuppgifterna utgjordes av försäljning och service gentemot gäster.

2008 - 2008 Cafet SERVITRIS

Arbetsuppgifterna bestod av servering och bemötande av gäster under sommaren 2008.

Utbildning
2015 - 2016 Utbildnings institutet Sustainale Development

Programmet leder till en filosofie kandidatexamen där jag har valt psykologi som huvudområde.

2010 - 2013 Universitetet Miljövetarprogrammet
2007 - 2010 Gymnasieskolan Samhällsvetenskapliga programmet
Projekt
2015 Examensarbete

Mitt examensarbete syftade till att utreda de de bakomliggande faktorerna till hurvida avfallssortering i ett avgränsat område fungerar eller ej

Kunskaper
GSI
STELLA
SPSS
MS OFFICE
INFORMATIONSSÖK
Språk
Svenska
Modersmål
Engelska
Flytande
Spanska
Grundkunskaper i tal och skrift
Kort om mig

Efter att ha fått grunderna och en hel del fördjupningar på miljöområdet under tre års tid på nationell nivå samt den internationella nivån jag nu studerar, har jag funnit min roll som miljövetare. I framtiden ser jag mig själv som en miljövetare med en bred bas där en samordnande karaktär råder, och under tiden handlar det om att samla på mig så mycket erfarenhet och kunskap som möjligt. I och med den tvärvetenskapliga prägeln på min utbildning har jag lätt att samarbeta över discipliner samt identifiera mig i dessa.