Anna Andreasson - CV

Previewing your CV on a smartphone may lead to a distorted layout due to the limited screen size. For an accurate view, please download or preview it on a computer.

Ladda ner
Anna Andreasson Redovisningskonsult
E-mail exempelcv@cv-mallen.se
Telefon 070 111 222 33
Adress Stockholmsgatan
11122 Stockholm
Sammanfattning

Jag valde inriktningen ekonomi och redovisning för att jag gillar att utvecklas, jag vill ständigt lära mig något nytt och pushas av att veta att man kan växa inom yrket.

Jag har som mål att bli bra på det jag gör, att hålla en hög kvalitet så att jag kan vara en viktig tillgång för min arbetsgivare. Jag försöker oxå att vara noggran i mitt arbetssätt och har lätt att se jobbet i sin helhet men oxå de små detaljerna.
Jag känner själv att jag har lätt för att anpassa mig och är för det mesta flexibel. Är inte rädd för att sätta mig in i nya arbetsrutiner och att ta eget initiativ, snarare tvärt om, jag vill utvecklas och ser det som en möjlighet vid nya arbetsuppgifter.

Jag vill helt enkelt jobba med det jag tycker är roligt och givande för att själv kunna bidra med god arbetsmoral och leverera ett bra jobb.

Arbetslivserfarenhet
17-10-21 - Pågående Ekonomicum AB Account assistant

Arbetar som ekonomiassistent på redovisningsavdelningen.

Mina arbetsuppgifter idag:

Leverantörsreskontra
Kundreskontra
Löpande bokföring
Kontoavstämningar
Påminnelsehantering
Kundfakturor
in-och utbetalningar
Månadsbokslut

15-06-01 - 17-05-21 Butiken Glittra Butiksbiträde

Säljare av kläder i alla åldrar. Ansvarar för butiken, lager, kundbemötande, kassahantering. Krävs mycket ansvar och det viktigaste av allt är att kunna vara tillmötesgående och trevlig mot kunderna.

10-08-01 - 15-06-01 Dagis pärlemo Barnskötare

Arbetar i barngrupp.

Utbildning
14-08-02 - 16-05-27 Yrkesutbildningsskolan Ekonomi- och redovisningskonsult

Utbildningen ger en teoretiska kompetens som man behöver för verksamhet som redovisningskonsult, revisionsmedarbetare, skattehandläggare eller ekonomiansvarig inom små- och medelstora företag. Utbildningen ger med viss komplettering den teoretiska kompetens som erfordras för yrkesbeteckningen Auktoriserad Redovisningskonsult

13-01-01 - 13-05-20 Folkskolan Gymnasial vuxenutbildning

Läste upp ämnen som jag behövde ha till ekonomi- och redovisnings utbildningen.

Projekt
2013 Egen företagare kurspaket

Ett kurspaket som var anpassat till att bli egen företagare. Tex företagsekonomi A och B, Marknadsföring, affärsjuridik, personlig försäljning.

Kunskaper
Excel
Visma
Ax
Manageware
Pyramid
Kapell
Nordstedts Skatt
Kort om mig

Nyutbildad ekonomi-och redovisningskonsult som har som mål att utforska så mycket som möjligt inom ekonomin. Jag har studerat i 2 år på en yrkeshögskola i Staden.
Jag har gjort min praktik under 24 veckor på Redovisningsföretaget där jag även är anställd 20% fram till 30 April.

Som person är jag drivande och engagerad vilket oftast smittar av sig och kan öka till ett bättre resultat. Mina kollegor ser mig nog som en frisk fläkt som oftast har mycket att prata om. För mig är det viktigt att man jobbar i team, att man har en god kontakt med sin kollegor. Jag har spelat Handboll och fotboll största delen av mitt liv så jag antar att lagsport är min grej. 

Har en dotter på snart 4 år och sambo, bor förtillfället i utanför Uppsala men är påväg in till Stockholm. Jag är aktiv i mitt levnadssätt vilket även brukar synas på min arbetsplats. Gillar att hålla igång. Pratsam, social och har lätt för att skapa nya kontakter.