Thomas Gustafsson - CV

Previewing your CV on a smartphone may lead to a distorted layout due to the limited screen size. For an accurate view, please download or preview it on a computer.

Ladda ner
User CV picture
Thomas Gustafsson HR administratör
Personinformation
E-mail: exempelkonto4@cv-mallen.se
Telefon: 070 123 321 12
Adress: Testargatan 21
  111 22
  Stockholm
Körkort: A B
Länkar:
Kort om mig
Jag är en hårt jobbande och ambitiös person med ett stort sinne för humor. Jag har som mål att delta i ett maraton och gillar att bli utmanad. Under min studietid engagerade jag mig i flera olika föreningar och valde en ekonomisk utbildning då jag är analytisk som person. När jag inte arbetar gillar jag att aktivera mig fysiskt och är en hejare på skidor och segling. Om du vill utmana mig i en runda golf går det också bra.
Språk
Svenska: Modersmål
Engelska: Flytande
Franska: Grundläggande kunskaper
Sammanfattning
Du kan också få ett CV som ser ut såhär. Öppna ett kostnadsfritt konto på CV-mallen.se och fyll i ditt CV och personliga brev direkt på ditt konto. När du är klar väljer du CV mall med ett klick.

Jag har försökt att prova så många olika jobb som möjligt under min ungdom för att få förståelse för vilken typ av arbetsplats som passar mig bäst. Efter min examen kände jag att jag hittat rätt och har därefter fokuserat på administrativa jobb. På senare tid har jag upptäckt att personalansvar är det som utmanar mig som person och söker mig därför vidare mot en roll inom HR. Jag skulle kalla mig för en människoperson som lätt blir omtyckt och förstår sig på andra. Jag hoppas kunna ta på mig ett större ansvar och bli en viktig resurs för ert team.
Arbetslivserfarenhet
Storaskogsföretaget Personalchef
2017 - Nuvarande

Jag har under min tid som personalchef utvecklat ett nytt arbetssätt för organisationen gällande personalutveckling. Det nya arbetssättet minimerade vår responstid gällande personalklagomål och ger oss en detaljerad bild av hur personalen utvecklas från första arbetsdag till sista.

Rekryteringsfirman HR assistent
2015 - 2017

Ett administrativt jobb som utvecklades till att jag fick ansvar för både lönesättning och personalsamtal. Jag lärde mig hur man ska handskas med personer och att det alltid finns fler infallsvinklar som måste analyseras för att lösa ett problem.

Blomsterträdgården Ekonomiassistent
2015 - 2011

Hade ansvar för att kontrollera fakturor, kvitton och utbetalning av löner. Arbetet krävde ett öga för siffror och noggrannhet.

Aspiranterna Kundtjänst
2011 - 2009

Problemlösning och kundkontakt var två ledord för min roll på Aspiranterna. Jag lärde mig det interna butikssystemet utantill och fick en bred förståelse för företagets produkter.

Övriga anställningar
  • Brevbärare
  • Telefonförsäljare
  • Kolloledare
Utbildning
Centrala Universitetet Företagsekonomi
2009 - 2014

Civilekonomutbildning med företagsekonomi som huvudämne och HR som fördjupningsämne. Jag slutförde mina studier som tredje bäst i en klass på 56 personer.

Gymnasiet i Stockholm Naturvetenskap
2009 - 2006

Naturvetenskapligt gymnasieprogram med inriktning på ekonomi och matematik. Tog studenten med 19.5 i snitt.

Projekt
Ledarskapsutbildning
2016

3 veckors certifierad ledarskapsutbildning hos Test-institutet. Huvudområden var beteendevetenskap, personalförståelse och samtalsteknik.

Certifierad säljare
2013
  • Säljteknik
  • Mötesbokning
  • Leadsbearbetning
Kunskaper
Rekrytering
Ekonomi
HR
Ledarskap
Sälj
Referenser
Cv-mallen.se Thomas Gustafsson 070 111 22 33
Marknadsföringschef
Rekryteringsfirman Mats Andersson 070 111 22 33
VD