Detta är ett exempel på hur ditt CV kan se ut. Registrera dig för att använda denna mall Klicka här och bli gratismedlem
Ladda ner Till personligt brev Maila mig
Max Testsson

HR administratör

070 123 321 12
Testargatan 21, Stockholm

Sammanfattning

Jag har försökt att prova så många olika jobb som möjligt under min ungdom för att få förståelse för vilken typ av arbetsplats som passar mig bäst. Efter min examen kände jag att jag hittat rätt och har därefter fokuserat på administrativa jobb. På senare tid har jag upptäckt att personalansvar är det som utmanar mig som person och söker mig därför vidare mot en roll inom HR. Jag skulle kalla mig för en människoperson som lätt blir omtyckt och förstår sig på andra. Jag hoppas kunna ta på mig ett större ansvar och bli en viktig resurs för ert team.

Arbetslivserfarenhet

Storaskogsföretaget - Personalchef

2014

Jag har under min tid som personalchef utvecklat ett nytt arbetssätt för organisationen gällande personalutveckling. Det nya arbetssättet minimerade vår responstid gällande personalklagomål och ger oss en detaljerad bild av hur personalen utvecklas från första arbetsdag till sista.

Rekryteringsfirman - HR assistent

2011 - 2014

Ett administrativt jobb som utvecklades till att jag fick ansvar för både lönesättning och personalsamtal. Jag lärde mig hur man ska handskas med personer och att det alltid finns fler infallsvinklar som måste analyseras för att lösa ett problem.

Blomsterträdgården - Ekonomiassistent

2007 - 2011

Hade ansvar för att kontrollera fakturor, kvitton och utbetalning av löner. Arbetet krävde ett öga för siffror och noggrannhet.

Aspiranterna - Kundtjänst

2002 - 2007

Problemlösning och kundkontakt var två ledord för min roll på Aspiranterna. Jag lärde mig det interna butikssystemet utantill och fick en bred förståelse för företagets produkter.

Övriga anställningar

  • Brevbärare
  • Telefonförsäljare
  • Kolloledare

Utbildning

Centrala Universitetet - Företagsekonomi

2012 - 2015

Civilekonomutbildning med företagsekonomi som huvudämne och HR som fördjupningsämne. Jag slutförde mina studier som tredje bäst i en klass på 56 personer.

Gymnasiet i Stockholm - Naturvetenskap

1995 - 1999

Naturvetenskapligt gymnasieprogram med inriktning på ekonomi och matematik. Tog studenten med 19.5 i snitt.

Projekt

Certifierad säljare

2008

  • Säljteknik
  • Mötesbokning
  • Leadsbearbetning
Ledarskapsutbildning

2004

3 veckors certifierad ledarskapsutbildning hos Test-institutet. Huvudområden var beteendevetenskap, personalförståelse och samtalsteknik.

Kunskaper

Rekrytering4
Ekonomi5
HR5
Ledarskap3
Sälj2

Kort om mig

Jag är en hårt jobbande och ambitiös person med ett stort sinne för humor. Jag har som mål att delta i ett maraton och gillar att bli utmanad. Under min studietid engagerade jag mig i flera olika föreningar och valde en ekonomisk utbildning då jag är analytisk som person. När jag inte arbetar gillar jag att aktivera mig fysiskt och är en hejare på skidor och segling. Om du vill utmana mig i en runda golf går det också bra.

Språk

Svenska
Modersmål
Engelska
Flytande
Tyska
Grundkunskaper

Referenser

Thomas Gustafsson - 070 111 22 33
Cv-mallen.se - Marknadsföringschef
Mats Andersson - 070 111 22 33
Rekryteringsfirman - VD

Bifogade filer