Detta är ett exempel på hur ditt CV kan se ut. Registrera dig för att använda denna mall Klicka här och bli gratismedlem
Ladda ner Till personligt brev Maila mig
Max Testsson Ålder: 40 Testargatan 21 Stockholm 070 123 321 12 exempelkonto@cv-mallen.se
 
Sammanfattning
Jag har försökt att prova så många olika jobb som möjligt under min ungdom för att få förståelse för vilken typ av arbetsplats som passar mig bäst. Efter min examen kände jag att jag hittat rätt och har därefter fokuserat på administrativa jobb. På senare tid har jag upptäckt att personalansvar är det som utmanar mig som person och söker mig därför vidare mot en roll inom HR. Jag skulle kalla mig för en människoperson som lätt blir omtyckt och förstår sig på andra. Jag hoppas kunna ta på mig ett större ansvar och bli en viktig resurs för ert team.
 
Utbildning
Centrala Universitetet 2015 Företagsekonomi

Civilekonomutbildning med företagsekonomi som huvudämne och HR som fördjupningsämne. Jag slutförde mina studier som tredje bäst i en klass på 56 personer.

Gymnasiet i Stockholm 1999 Naturvetenskap

Naturvetenskapligt gymnasieprogram med inriktning på ekonomi och matematik. Tog studenten med 19.5 i snitt.

 
Arbetslivserfarenhet
Storaskogsföretaget 2014 Personalchef

Jag har under min tid som personalchef utvecklat ett nytt arbetssätt för organisationen gällande personalutveckling. Det nya arbetssättet minimerade vår responstid gällande personalklagomål och ger oss en detaljerad bild av hur personalen utvecklas från första arbetsdag till sista.

Rekryteringsfirman 2011 - 2014 HR assistent

Ett administrativt jobb som utvecklades till att jag fick ansvar för både lönesättning och personalsamtal. Jag lärde mig hur man ska handskas med personer och att det alltid finns fler infallsvinklar som måste analyseras för att lösa ett problem.

Blomsterträdgården 2007 - 2011 Ekonomiassistent

Hade ansvar för att kontrollera fakturor, kvitton och utbetalning av löner. Arbetet krävde ett öga för siffror och noggrannhet.

Aspiranterna 2002 - 2007 Kundtjänst

Problemlösning och kundkontakt var två ledord för min roll på Aspiranterna. Jag lärde mig det interna butikssystemet utantill och fick en bred förståelse för företagets produkter.

Övriga anställningar
  • Brevbärare
  • Telefonförsäljare
  • Kolloledare
 
Projekt
Certifierad säljare 2008
  • Säljteknik
  • Mötesbokning
  • Leadsbearbetning
 
Kunskaper
Rekrytering 4
Ekonomi 5
HR 5
Ledarskap 3
Sälj 3
 
Kort om mig
Jag är en hårt jobbande och ambitiös person med ett stort sinne för humor. Jag har som mål att delta i ett maraton och gillar att bli utmanad. Under min studietid engagerade jag mig i flera olika föreningar och valde en ekonomisk utbildning då jag är analytisk som person. När jag inte arbetar gillar jag att aktivera mig fysiskt och är en hejare på skidor och segling. Om du vill utmana mig i en runda golf går det också bra.
 
Språk
Svenska Modersmål
Engelska Flytande
Tyska Grundkunskaper
 
Referenser
Thomas Gustafsson Cv-mallen.se , Marknadsföringschef 070 111 22 33
Mats Andersson Rekryteringsfirman , VD 070 111 22 33