Detta är ett exempel på hur ditt CV kan se ut. Registrera dig för att använda denna mall Klicka här och bli gratismedlem
Ladda ner Till personligt brev Maila mig
Annie Testsson HR administratör
Sammanfattning
Du kan också använda denna CV mall. Öppna ett kostnadsfritt konto på CV-mallen.se och fyll i ditt CV direkt på ditt konto. Vi har även matchande personliga brev så att du får ett enhetligt utseende på alla dina ansökningshandlingar.
E-mail :
Telefon :
Adress :
Ålder :
Körkort :
Civilstånd :
Exempelkonto2@cv-mallen.se
070 123 321 12
Testargatan 21
36
A B
Gift
Arbetslivserfarenhet
Storaskogsföretaget - Personalchef 2014 - Nuvarande

Jag har under min tid som personalchef utvecklat ett nytt arbetssätt för organisationen gällande personalutveckling. Det nya arbetssättet minimerade vår responstid gällande personalklagomål och ger oss en detaljerad bild av hur personalen utvecklas från första arbetsdag till sista.

Rekryteringsfirman - HR assistent 2011 - 2014

Ett administrativt jobb som utvecklades till att jag fick ansvar för både lönesättning och personalsamtal. Jag lärde mig hur man ska handskas med personer och att det alltid finns fler infallsvinklar som måste analyseras för att lösa ett problem.

Blomsterträdgården - Ekonomiassistent 2007 - 2011

Hade ansvar för att kontrollera fakturor, kvitton och utbetalning av löner. Arbetet krävde ett öga för siffror och noggrannhet.

Aspiranterna - Kundtjänst 2002 - 2007

Problemlösning och kundkontakt var två ledord för min roll på Aspiranterna. Jag lärde mig det interna butikssystemet utantill och fick en bred förståelse för företagets produkter.

Övriga anställningar  
  • Brevbärare
  • Telefonförsäljare
  • Kolloledare
Projekt
Ledarskapsutbildning 2014

3 veckors certifierad ledarskapsutbildning hos Test-institutet. Huvudområden var beteendevetenskap, personalförståelse och samtalsteknik.

Certifierad säljare 2008
  • Säljteknik
  • Mötesbokning
  • Leadsbearbetning
Utbildning
Centrala Universitetet - Företagsekonomi 2012 - 2015

Civilekonomutbildning med företagsekonomi som huvudämne och HR som fördjupningsämne. Jag slutförde mina studier som tredje bäst i en klass på 56 personer. 

Gymnasiet i Stockholm - Naturvetenskap 1995 - 1999

Naturvetenskapligt gymnasieprogram med inriktning på ekonomi och matematik. Tog studenten med 19.5 i snitt.

Kunskaper
Rekrytering
Ekonomi
HR
Ledarskap
Sälj
Språk
Svenska - Modersmål
Engelska - Flytande
Tyska - Grundkunskaper
Kort om mig
Jag är en hårt jobbande och ambitiös person med ett stort sinne för humor. Jag har som mål att delta i ett maraton och gillar att bli utmanad. Under min studietid engagerade jag mig i flera olika föreningar och valde en ekonomisk utbildning då jag är analytisk som person. När jag inte arbetar gillar jag att aktivera mig fysiskt och är en hejare på skidor och segling. Om du vill utmana mig i en runda golf går det också bra.
Referenser
Thomas Gustafsson - Marknadsföringschef - 070 111 22 33
Cv-mallen.se
Mats Andersson - VD - 070 111 22 33
Rekryteringsfirman