Personligt brev mall för dig som är ekonom - CV-mallen
Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

Personligt brev mall för dig som är ekonom

Certifierade mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya personliga brev och ladda ner det på 10 minuter

Skapa ditt nya CV

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

h&m-logo
ica-logo
seb-logo
Spotify-logo
volvo-logo

Personligt brev mallar för ekonomer

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar ekonomiassistent

Professionella personligt brev mallar

Ska du söka jobb så har vi personligt brev mallar som passar dig. Med våra mallar får du ett personligt brev som sticker ut och ger ett professionellt intryck. För att använda dig av våra mallar registrerar du dig som medlem och fyller i ditt personliga brev direkt på ditt konto. Informationen flyttas automatisk in i mallen och du kan med ett klick byta mellan olika mallar utan att behöva krångla med att kopiera information fram och tillbaka. När du blir medlem får du också ett CV med samma utseende som ditt personliga brev.

Det är digitalt

Med vår tjänst får du ett digitalt personligt brev som ligger på en egen hemsida. Det betyder att du kan söka jobb utan att behöva bifoga någon fil utan du skickar bara länken till din hemsida där ditt personliga brev finns. Vill du ladda ner ditt personliga brev som PDF går det självklart också.

Behöver du hjälp med innehållet i ditt personliga brev?

Det är inte helt lätt att skriva ett personligt brev och därför har vi tagit fram en stor guide för hur man skriver personligt brev. Läs gärna igenom den för att få inspiration och tips kring hur du gör ditt personliga brev bättre.