Detta är ett exempel på hur ditt personliga brev kan se ut. Registrera dig för att använda denna mall Klicka här och bli gratismedlem
Ladda ner Till CV Maila mig
THOMAS TESTSSON HR administratör
Kort om mig

Jag är en hårt jobbande och ambitiös person med ett stort sinne för humor. Jag har som mål att delta i ett maraton och gillar att bli utmanad. Under min studietid engagerade jag mig i flera olika föreningar och valde en ekonomisk utbildning då jag är analytisk som person. När jag inte arbetar gillar jag att aktivera mig fysiskt och är en hejare på skidor och segling. Om du vill utmana mig i en runda golf går det också bra.

Personinformation
E-mail: exempelkonto4@cv-mallen.se
Telefon: 070 123 321 12
Adress: Testargatan 21
  111 22
  Stockholm
Körkort: A B
Länkar:
Språk
Svenska: Modersmål
Engelska: Flytande
Franska: Grundläggande kunskaper
HR-ADMINISTRATÖR PÅ CV-MALLEN.SE

Mitt namn är Max Testsson, jag är 31 år gammal och är uppvuxen i Stockholm. Jag vill med detta brev söka tjänsten som HR-administratör på Cv-mallen.se. Anledningen till att jag söker tjänsten är för att jag tycker arbetsuppgifterna låter intressanta och överensstämmer med mina tidigare erfarenheter och meriter.

Jag har en magisterexamen I företagsekonomi från Centrala Universitetet och gedigen arbetslivserfarenhet från personalområdet.

För tillfället arbetar jag som personalchef på Storaskogsföretaget och har det övergripande ansvaret för alla anställda. Det är ett fantastiskt jobb som, under fyra år, utvecklat mig som person och chef. Personalorganisationen som jag upprättat är nu maximalt optimerad och jag känner mig redo att ta mig vidare i karriären för att anta nya utmaningar.

Jag fick er utannonserade tjänst skickad till mig från en kollega som tyckte att den skulle passa mig perfekt. Efter att läst om tjänsten och ert företag känner jag att den är som klippt och skuren för mig.

Mina tidigare erfarenheter från personalområdet kommer vara en stor tillgång för er och jag tror att jag kan hjälpa er att utveckla er organisation i en positiv riktning.

Jag kommer gärna förbi och diskuterar tjänsten närmare och berättar mer om mig själv. Hör av er om en tid som passar så infinner jag mig.