Detta är en förhandsgranskning av hur ditt CV kommer se ut när du laddar ner det som PDF Uppgradera kontot för att ladda ner ditt CV utan denna box
Till CV
Maila mig
Detta är en förhandsgranskning av hur ditt CV kommer se ut när du laddar ner det som PDF Uppgradera kontot för att ladda ner ditt CV utan denna box
Magnus
Veberg

Säljare och engagerad teamplayer
Telefon
0763-17 24 92

Försäkringsrådgivare mot företagsmarknaden

Hej!

Jag söker jobb som försäkringsrådgivare hos er. Jag tror min samlade erfarenhet och ålder skulle kunna bidra till framgång, både för er och för mig. 

Arbetslivserfarenhet och ålder på ett positivt sätt. Jag ser det som en möjlighet som civilanställd att kunna vara med och lösa brott och bygga förtroende och rättssäkerhet. 

Jag är uppvuxen i Båstad där jag också bor tillsammans med min fru. Varannan helg bor även min dotter som är 13 år hos oss.

Mina stärka sidor är att jag är driven, social och har flera års erfarenhet av försäljning. Jag är van vid att möta många olika sorters människor och därmed bra på att skapa goda kundkontakter/relationer.

Under mina yrkesverksamma år har jag arbetat inom service, försäljning samt marknadsföring. Jag har även varit egen företagare då jag har drivit både klädaffär samt haft ett säljbolag.

Min bakgrund från varierande branscher har gett mig en bred kompetens att hantera förändringar och hitta lösningar. Jag skulle kalla mig för en människoperson som lätt blir omtyckt och min entusiasm smittar gärna av sig på min omgivning.

 

På fritiden tränar jag på Friskis & Svettis och går gärna långa promenader. Matlagning är också ett stort intresse.

 

 

 

Med vänlig hälsning, 

 

Magnus