Digitalt CV är framtiden - CV-mallen

Digitalt CV är framtiden

Att söka jobb kan vara svårt och tidskrävande. Naturligtvis varierar det från bransch till bransch men konkurrensen är ofta hård. Arbetssökandet kan ta upp mycket av din tid och energi […]

Thomas Gustafsson
Thomas Gustafsson
Skribent CV-mallen.se
Digitalt CV är framtiden

Att söka jobb kan vara svårt och tidskrävande. Naturligtvis varierar det från bransch till bransch men konkurrensen är ofta hård. Arbetssökandet kan ta upp mycket av din tid och energi och kanske få ditt självförtroende att börja svikta. Det kan kännas lockande att ge upp – men gör inte det! Prova istället att använda en modern CV-mall hos oss på CV-mallen.se.

Det finns många fördelar med en digitalt CV

Ditt CV blir då digitalt, precis som mycket annat i vårt samhälle nu för tiden. Du kan utnyttja möjligheten att söka jobb var du än befinner dig någonstans; hos kompisen, på bussen eller varför inte i sommarstugan?
Slipp allt förarbete med struktur och design, och välj istället en av våra färdiga mallar som du kan anpassa efter ditt behag. Mallarna är framställda tillsammans med experter som vet hur arbetsgivare läser och tänker kring ansökningshandlingar samt design och struktur.
Du har bara några få sekunder på dig att göra ett gott intryck. Genom en modern CV-mall kan du skapa överskådliga och lättlästa ansökningshandlingar som sticker ut i mängden. Du får även total kontroll över vilka som kan läsa ditt CV och kan enkelt uppdatera eller ändra i det.

Ditt CV finns sparat i molnet

Med ett digitalt CV kan du söka jobb på vilken plats som helst – så länge du kan koppla upp dig till internet. Ditt online cv och kan nås via en länk. Denna länk bifogar du när du söker jobb. Du behöver inte längre oroa dig för att CV:t ska försvinna om datorn kraschar – det finns nu sparat i molnet. När du skickar länken till arbetsgivare kan även de öppna CV:t var han eller hon än är. Dessutom sparar ni båda på miljön när CV:t inte behöver skrivas ut på papper; något som är positivt i det mer papperslösa och miljömedvetna samhälle som vi lever i.

Fokusera på innehållet medans vi sköter tekniken och layouten

När det finns så mycket att tänka på när du skriver ett CV – till exempel hur och var man egentligen börjar – är det smidigt att använda våra moderna CV-mallar. Med hjälp av dem kan du enkelt skapa ett CV som både ser professionellt och välstrukturerat ut och som dessutom är lättöverskådligt. Du kan självklart sätta din personliga touch på CV:t så att det ska se ut som du vill. Att skapa ett CV hos oss är gratis men väljer du att uppgradera ditt konto kan du skapa ett personligt brev som matchar ditt CV. Du behöver med andra ord inte längre bifoga flera dokument när du söker jobb – en länk räcker gott och väl.

Utnyttja våra CV-mallar skapade för att öka dina chanser till jobb

Våra mallar är utformade tillsammans med experter – rekryterare och designers – för din skull. De arbetar med sådana här frågor dagligen och vet vilka layouter som är lämpliga på ansökningshandlingar som ökar chanserna till jobb. En tydlig struktur och ett bra utseende gör att ditt CV sticker ut i mängden – vilket är ditt mål, inte sant? Du vill att arbetsgivaren, genom ditt CV, ska välja just dig. Du bestämmer innehållet och längden på ditt CV och tillsammans med mallen du väljer har du en bra grund att stå på.

Gör ett bra första intryck med dina ansökningshandlingar

Arbetsgivare tenderar att läsa CV före det personliga brevet i rekryteringsprocessen. Du har mycket kort tid på dig att göra ett bra första intryck; det handlar endast om några få sekunder. Den rekommenderade längden på CV brukar vara max en A4-sida och det finns en anledning till detta; det tar tid att läsa flera sidor. Med en modern CV-mall behöver du endast hålla koll på ett dokument – en länk – istället för flera olika dokument. Resultatet blir ett överskådligt och lättläst CV med relevant information som förhoppningsvis går igenom första gallringen.

Bestäm helt själv vem som kan läsa ditt CV

När du lägger upp ditt CV hos oss så kan det inte läsas av sökmotorerna, till skillnad från annan information du lägger ut på Internet. Du bestämmer med andra ord helt själv vem som ska kunna läsa ditt CV genom att skicka ut länken till endast de personerna. Du kan även uppdatera det när du vill. Om du upptäcker stavfel eller vill uppdatera dina uppgifter kan du enkelt göra detta och ändringarna syns med detsamma.

Upptäck nu förmånerna själv!

Prova själv genom att skapa ett konto och börja på din CV-mall. Då kan du få mer tid att söka fler jobb vilket ökar dina chanser att hitta arbete.
Du vill väl inte krångla till det, eller hur?

Innehållsförteckning
  Fler artiklar om: Skriva cv

  Prova vår professionella CV-byggare

  Fler artiklar som denna
  Så kan du använda humor i ditt personliga brev
  Så kan du använda humor i ditt personliga brev

  Skapa intresse hos arbetsgivaren genom att använda humor i ditt personliga brev. Det är avväpnande och kommer göra att du blir kallad på fler intervjuer.

  15 snabba tips för ett mer innehållsrikt CV
  15 snabba tips för ett mer innehållsrikt CV

  Vill du vässa ditt CV lite extra och lägga till nytt intressant innehåll? Vi har tagit fram 15 punkter som ger dig nya infallsvinklar och förhoppningsvis lite nytt material till ditt CV. Många delar har du kanske redan men i ditt CV. Men det finns alltid potential till att förfina styckena och göra dom än mer relevanta.

  Damma av ditt gamla CV med dessa snabba knep
  Damma av ditt gamla CV med dessa snabba knep

  Har ditt CV legat och skräpat några år utan att få den omsorg det förtjänar? Oroa dig inte, du är inte ensam. CV:t används i regel när vi söker jobb och sedan blir det ofta liggande utan att uppdateras. Men så plötsligt blir det dags att börja söka jobb igen och det gamla CV:t behöver dammas av. Här följer 10 snabba tips för dig som letat fram ditt gamla CV och vill ge de en snabb uppfräschning.