November 23, 2015

Engelsk cv mall

I dagens samhälle är det inte ovanligt att man söker ett jobb utomlands eller ett jobb i Sverige på ett företag där standardspråket är på Engelska. Därför har vi anpassat alla våra CV mallar så att de är möjligt att byta alla rubriker och på så sätt skriva ett CV som är helt på Engelska.

Vårt mål är att ge användaren ett så dynamiskt CV som möjligt samtidigt som struktur och utseende följer de riktlinjer som professionellt CV måste ha. Därför har vi skapat ett användarvänligt gränssnitt där du enkelt byter rubrikerna medan strukturen på ditt CV är det samma.

it

Hur går jag tillväga?

Börja med att registrera ett konto, baskonton är alltid gratis och kommer aldrig kosta pengar. Med ditt baskonto får du de all funktionalitet för att skapa ett digitalt CV på en egen hemsida. När du skapat ditt CV och känt lite närmare på tjänsten kan du uppgradera ditt konto för endast 79kr för 30 dagar och få full tillgänglighet till all funktionalitet.

Med ett uppgraderat konto får du inte bara tillgång till att ändra alla rubriker och på så sätt kunna skriva ditt CV på ett annat språk. Du kan även skapa 15 olika versioner av ditt CV och personliga brev, där alla CVn och personliga brev ligger på unika hemsidor.

På så sätt kan du ha ett CV som är på svenska och ett som är på engelska. Självklart kan du ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

 

Vi välkomnar dig som medlem på CV-mallen.se och ditt nya, mer professionella CV som garanterat kommer få dig att sticka ut när du söker jobb!

Bli medlem gratis