January 4, 2016

Sök jobb 2016 med vår nya cv mall

Det är nytt år och det firar vi med att lansera en ny gratis cv mall till alla våra medlemmar. Den nya cv mallen är stilren och lyfter fram dina arbetslivserfarenheter på ett översiktligt och enkelt sätt. Den nya mallen är självklart mobilanpassad för att se bra ut i både mobiltelefoner på som en vanligt dator och den går att ladda ner som snygg PDF om man behöver skicka sitt cv som fil eller vill skriva ut det.

Vill du göra ditt nya cv lite mer personligt så kan du enkelt byta färg på cv mallen till en som matchar din personlighet och du kan också byta typsnitt.

För att använda den nya cv mallen registrerar du ett gratis konto hos oss och fyller i dina uppgifter i vår användarvänliga cv byggare.

Klicka på bilden nedan för att se ett exempel på hur den nya cvmallen ser ut.

snygg-cv-mall-2016

 

Hur fungerar cvmallen.se

Cvmallen.se är störst i Sverige på online cvn och har den mest avancerade och användarvänliga cv byggare. För att använda vår tjänst registrera du ett konto hos oss genom att fylla i din epost. Därefter börjar du fylla i ditt cv direkt i webbläsaren. Du väljer utseende på ditt cv med en knapptryckning.
Alla användare får helt kostnadsfritt en unik cv hemsida där deras cv syns. När man söker jobb skickar man länken direkt till arbetsgivaren som öppnar upp cvt direkt i webbläsaren. Du behöver aldrig mer krångla med word eller konstiga dokumentformat.

Vårt mål är att ge alla i Sverige möjlighet att få ett snyggt cv som sticker ut. Registrera ett konto och testa vår tjänst du med.

 

Bli medlem gratis