Sök jobb 2022 med våra nya cv mallar

Det är nytt år och det firar vi med att lansera nya cv mallar. De nya CV mallarna håller samma kvalitet som alla våra CV mallar och ger dig ett […]

Sök jobb 2022 med våra nya cv mallar

Det är nytt år och det firar vi med att lansera nya cv mallar. De nya CV mallarna håller samma kvalitet som alla våra CV mallar och ger dig ett CV som sticker ut från mängden. Strukturen gör att det är enkelt för arbetsgivaren eller rekryteraren att hitta viktig information som kontaktuppgifter, utbildning och arbetslivserfarenheter. Vi har även lagt in design element som gör att, exempelvis, dina specialkunskaper lyfts fram på ett bra sätt.

De nya mallarna är självklart mobilanpassade så att de ser bra ut på alla typer av enheter och gör det optimalt för dig att använda ditt digitala CV för att söka jobb. De har självklart full nedladdningsfunktionalitet så att de går att ladda ner som en PDF som är utskriftsvänligt.

För att använda den nya cv mallen registrerar du ett gratiskonto hos oss och fyller i dina uppgifter i vår CV-byggare.

Professionellt CV
Enkelt CV
Snyggt CV

Klicka på bilderna ovan för att öppna och se hur CV:na ser ut.

Hur fungerar CV-byggaren

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att fylla i ditt CV så har vi skapat en användarvänlig CV-byggare. Den används idag av över 300 000 medlemmar och har finjusterats under 4 år med feedback från användarna.

Du fyller enkelt i dina uppgifter direkt i CV-byggaren på ditt konto och sparar informationen. All information flyttas automatiskt in i din valda CV mallar på rätt ställe så du slipper krångla med design och struktur. Detta sparar tid som du istället kan lägga på innehållet i ditt CV.

CV-mallens CV byggare

Söka jobb med cv mallarna

När du fyllt i ditt CV och valt ett utseende som du gillar är det dags att söka jobb. Detta kan du göra med hjälp av ditt digitala CV eller genom att ladda ner det som en PDF fil och bifoga i ansökan.

Vårt mål är att ge alla i Sverige möjlighet att få ett snyggt cv som sticker ut.

Dela artikeln
Innehållsförteckning
  Fler artiklar om: Skriva cv

  Skrivet av

  Thomas Gustafsson
  Thomas Gustafsson
  Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

  Prova vår professionella CV-byggare

  Fler artiklar som denna