Annie Testsson - CV

Previewing your CV on a smartphone may lead to a distorted layout due to the limited screen size. For an accurate view, please download or preview it on a computer.

Ladda ner
Annie
Testsson
HR administratör
Telefon 070 123 321 12
User CV picture
Sammanfattning
Jag har försökt att prova så många olika jobb som möjligt under min ungdom för att få förståelse för vilken typ av arbetsplats som passar mig bäst. Efter min examen kände jag att jag hittat rätt och har därefter fokuserat på administrativa jobb. På senare tid har jag upptäckt att personalansvar är det som utmanar mig som person och söker mig därför vidare mot en roll inom HR. Jag skulle kalla mig för en människoperson som lätt blir omtyckt och förstår sig på andra. Jag hoppas kunna ta på mig ett större ansvar och bli en viktig resurs för ert team.
Arbetslivserfarenhet
2014
Storaskogsföretaget Personalchef

Jag har under min tid som personalchef utvecklat ett nytt arbetssätt för organisationen gällande personalutveckling. Det nya arbetssättet minimerade vår responstid gällande personalklagomål och ger oss en detaljerad bild av hur personalen utvecklas från första arbetsdag till sista.

2011 2014
Rekryteringsfirman HR assistent

Ett administrativt jobb som utvecklades till att jag fick ansvar för både lönesättning och personalsamtal. Jag lärde mig hur man ska handskas med personer och att det alltid finns fler infallsvinklar som måste analyseras för att lösa ett problem.

2007 2011
Blomsterträdgården Ekonomiassistent

Hade ansvar för att kontrollera fakturor, kvitton och utbetalning av löner. Arbetet krävde ett öga för siffror och noggrannhet.

2002 2007
Aspiranterna Kundtjänst

Problemlösning och kundkontakt var två ledord för min roll på Aspiranterna. Jag lärde mig det interna butikssystemet utantill och fick en bred förståelse för företagets produkter.

 
Övriga anställningar
  • Brevbärare
  • Telefonförsäljare
  • Kolloledare
Utbildning
Företagsekonomi Centrala Universitetet 2012 - 2015

Civilekonomutbildning med företagsekonomi som huvudämne och HR som fördjupningsämne. Jag slutförde mina studier som tredje bäst i en klass på 56 personer. 

Naturvetenskap Gymnasiet i Stockholm 1995 - 1999

Naturvetenskapligt gymnasieprogram med inriktning på ekonomi och matematik. Tog studenten med 19.5 i snitt.

Projekt
Ledarskapsutbildning - 2014

3 veckors certifierad ledarskapsutbildning hos Test-institutet. Huvudområden var beteendevetenskap, personalförståelse och samtalsteknik.

Certifierad säljare - 2008
  • Säljteknik
  • Mötesbokning
  • Leadsbearbetning
Kunskaper
Rekrytering4
Ekonomi3
HR5
Ledarskap5
Sälj2
Referenser
Thomas Gustafsson - 070 111 22 33 Marknadsföringschef - Cv-mallen.se
Mats Andersson - 070 111 22 33 VD - Rekryteringsfirman
Personinformation
Ålder: 38
Adress: Testargatan 21
111 22 Stockholm
Körkort: A B
Svenska : Modersmål
Engelska : Flytande
Tyska : Grundkunskaper
Kort om mig
Jag är en hårt jobbande och ambitiös person med ett stort sinne för humor. Jag har som mål att delta i ett maraton och gillar att bli utmanad. Under min studietid engagerade jag mig i flera olika föreningar och valde en ekonomisk utbildning då jag är analytisk som person. När jag inte arbetar gillar jag att aktivera mig fysiskt och är en hejare på skidor och segling. Om du vill utmana mig i en runda golf går det också bra.